Šperky na míru i luxusní hodinky od Altmana z Plzně

Sháníte opravdu originální šperk nebo jedinečné hodinky, které vám budou dělat radost i za pár desítek let? Rodinná firma klenotnictví a hodinářství Altman má ve své nabídce krásné šperky a dokonalé hodinky věhlasných značek.

Cílená propagace v Plzni

Luxusní šperky všeho druhu

Ať už hledáte zásnubní prsten pro svou drahou polovičku, náhrdelník pro maminku k Vánocům nebo originální brož k ozdobení svého kabátu, jsou kamenné obchody nebo e-shop klenotnictví a hodinářství Altman tím pravým místem, kam vyrazit hledat. Vybírat můžete z opravdu velkého množství šperků v zajímavých designech a z různých materiálů. Na výběr jsou dámské i pánské prsteny, jemné řetízky i výrazné náhrdelníky, přívěsky, náramky, brože i náušnice.

Hodinky, praktický doplněk i skvělá investice

V nabídce společnosti Altman naleznete také velké množství luxusních hodinek. Na výběr máte z méně známých i opravdu prémiových hodinářských značek. Mezi nejexkluzivnější hodinky v nabídce patří například kousky od společnost Breitling, Tag Heuer, Carl F. Bucherer, Zenith, MontBlanc, Jaermann & Stubi, Maurice Lacroix nebo Baume & Mercier.

Luxusní hodinky
nejsou jen praktickým a stylovým doplňkem, ale i skvělou investicí. Investovat se vyplatí především do hodinek v omezeném množství kusů z limitovaných edic. Jistou investicí jsou také hodinky od renomovaných značek, nadčasové kousky s mechanickým pohonem nebo hodinky vyrobené z drahých kovů. Avšak je nutné počítat s tím, že se jedná o investici dlouhodobou, jejíž zhodnocení může přijít až za několik desítek let.

Rodinná firma klenotnictví a hodinářství v Plzni

Rodinné klenotnictví a hodinářství Altman působí na trhu už téměř 30 let. Společnost se specializuje na prodej a servis dámských a pánských hodinek a také šperků. V současné době můžete za jejich exkluzivním zbožím vyrazit do tří kamenných prodejen. Dvě se nachází v Chebu, ve městě, kde firma vznikla, a jednu naleznete v Plzni na náměstí Republiky.

Kromě prodeje šperků a hodinek se společnost zaměřuje také na hodinářský a zlatnický servis. Jejich zlatnické dílny jsou vybaveny moderními technologiemi, a proto jsou schopni opravit, restaurovat i vyčistit téměř všechny materiály a drahé kameny. Pozadu nezůstávají ani hodinářské dílny, v nichž najlezente špičkové hodinářské přístroje, které splňují ta nejpřísnější kritéria požadovaná od prémiových výrobců hodinek. Součástí služeb je i zakázková výroba šperků.

Nechte si vyrobit šperk na zakázku

Pokud jste ve vitrínách zlatnictví a klenotnictví nenarazili na nic, co by splňovalo všechny vaše představy, můžete si nechat vyrobit šperk na míru. Jak taková zakázková výroba šperků probíhá? Stačí vyrazit na některou z poboček společnosti Altman a s jejich návrháři a zlatníky probrat všechny vaše přání. Je už jen na vás, zda přijdete s jasným návrhem, který společně vyladíte k dokonalosti, nebo jim pouze sdělíte své představy a vše ostatní necháte v jejich zkušených rukách. V rámci konzultace získáte také předběžný odhad nákladů na výrobu šperku a termín realizace.

Komerční sdělení. Zdroj fotografií a text: inzerent

Fotogalerie
Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka