Společnost Auto CB představuje akční skladové modely nových vozů značky Dacia

K nákupu při využití financování nyní získáte prodlouženou záruku zcela zdarma.

Jarní servisní akce AUTO CB

Plzeňský autosalon žajišťuje prodej vozů značky ŠKODA, Renault, Fiat a Dacia. Právě pro nové vozy Dacia Duster je nyní připraveno akční zvýhodnění při využití chytrého financování. 

Pohodlný v každé situaci

V moderním robustném provedení najdou řidiči více pohodlí i úložného prostoru. Větší pohodlí si mohou lidé užít také díky nastavitelným sedadlům a opěrkám. Vůz disponuje také odolným podvozkem a režimem 4x4, takže spolehlivě poslouží při cestování i do náročnějších terénů. 

Bezpečnost pro celou posádku

V oblasti bezpečnosti je nový Duster vybaven zesílenou karoserií a 6 airbagy v přední i zadní části vozu. Vůz je bezpečný pro celou rodinu, a to i díky systému uchycení dětských sedaček Isofix. Dalšími prvky bezpečnosti jsou asysténční systémy řidiče a systémy varování před mrtvým úhlem.

Snadný na údržbu

V servisní síti Dacia je garantována záruka na náhradní díly a všechny provedené práce bez ohlednu na stáří vozu. Společnost AUTO CB zajišťuje v Plzni a širokém okolí autorizovaný prodej a autoservis vozů značky DACIA. Provozní doba servisu je každý všední den od 7 do 17 hodin.

Máte zájem o nové nebo ojeté vozy Dacia? Potřebujete servis? Kontaktujte specialisty z AUTO CB!

AUTO CB, spol. s r.o.

Nepomucká 487/119
326 00 Plzeň
Tel.: 377 666 666
Facebook: AutoCBPlzen
Web: autocb.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka