Spolek Ulice Plzeň slaví 15 let

V týdnu od 6. – 10. listopadu se v Plzni v Moving Stationu, v prostoru Jižního nádraží kulturní organizace JOHAN uskuteční oslava 15–ti let existence Spolku ulice Plzeň, která nese název „Týden pro Ulici“....

Jarní servisní akce AUTO CB

V týdnu od 6. – 10. listopadu se v Plzni v Moving Stationu, v prostoru Jižního nádraží kulturní organizace JOHAN uskuteční oslava 15–ti let existence Spolku ulice Plzeň, která nese název „Týden pro Ulici“.
Spolek Ulice Plzeň poskytuje od roku 2001 služby terciární prevence drogových závislostí. Posláním spolku je poskytovat sociální a zdravotní služby osobám závislým na nelegálních návykových látkách a osobám živícím se prostitucí a tyto osoby podporovat ve snižování rizik jejich způsobu života (princip Harm Reduction), a tím přispívat i k ochraně veřejného zdraví.Základními činnostmi Spolku Ulice Plzeň je streetwork a substituční léčba. Organizace se ale také zaměřuje na vzdělávání kolegů z oboru, vede odborné stáže, diplomové práce, publikuje odborné texty, přednáší na konferencích. Zároveň usiluje o narovnání systému péče o závislé a buduje systém péče o osoby živící se prostitucí.
Součástí oslav jsou nejen odborné přednášky, panelové diskuse s odborníky, ale i koncerty, vernisáž fotografií a tradiční, již patnáctý ročník „Divadla s Ulicí“, chybět nebudou ani dokumentární filmy Bohdana Bláhovce. Týden oslav Spolku Ulice Plzeň zakončí koncert skupiny JAN BURIAN a BIZZARE BAND.
Detailní program naleznete na stránkách Spolku Ulice Plzeň


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 02.11.2017 11:04



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka