Srdcaři a silné příběhy. Síť českých kaváren CrossCafe se zapojila do reality show TV Nova Utajený šéf

Vyměnit klimatizovanou kancelář za zástěru, montérky nebo ochrannou přilbu. V přestrojení se vmísit mezi zaměstnance a po dobu pěti dní pracovat po jejich boku.

Jarní servisní akce AUTO CB

Nová řada úspěšné reality show Utajený šéf je zpátky. Jaké to je, pracovat ve firmě, kterou řídíte, na pozici řadového zaměstnance, si tentokrát na vlastní kůži vyzkoušel i ředitel kaváren CrossCafe Petr Tichavský. Pořad startuje na obrazovkách TV Nova 10. května ve 20:20 a jako první se představí právě největší česká kavárenská síť CrossCafe. V předpremiéře si první díl můžete pustit na Voyo už od 3. května.

Gastronomie se pomalu zotavuje po náročných měsících a Petr Tichavský ze sítě českých kaváren CrossCafe se rozhodl tuto zajímavou příležitost využít a stabilitu své firmy otestovat. Ačkoliv má pro strach uděláno, ze svého odhalení na provozech měl přeci jen obavy. Stejně jako z toho, co se o sobě a CrossCafe jako firmě od zaměstnanců dozví.

„Bál jsem se ale zbytečně a jsem velice rád, že jsme se do projektu zapojili. Během natáčení jsem narazil na samé srdcaře a profíky. Byl jsem na CrossCafe pyšný a přesvědčení, že pracuji ve správně firmě, kde můžu přispět a ovlivňovat běh událostí, ve mně ještě zesílilo. Jsem hrdý na všechny naše zaměstnance i na to, co jsme společně vybudovali,“ říká Petr Tichavský.

Po celou dobu natáčení se Petr Tichavský musel držet role nezaměstnaného, který prostřednictvím natáčení dokumentu hledá v době pandemie uplatnění na pracovním trhu. Ke splynutí s rolí mu výrazně pomohlo i silné líčení a převlek, ve kterém jej během testu po pětiminutovém rozhovoru nepoznala ani vlastní manželka.

„Smekám před Petrem, jakou profesionální práci odvedl, když se držel role celé natáčení. Nebylo to jednoduché. V neposlední řadě obdivuji naše kolegyně a kolegy, protože byli ochotní hrát hru na utajeného šéfa s námi.  Přestože někteří podezření měli, zvládli Petrovo utajení neprozradit. Právě v těchto momentech se projevilo ono zmiňované srdcařství,“ myslí si personální manažerka CrossCafe Helena Szabóová

Dodává, že natáčení pro ni sice byl jeden velký kolotoč, ale měla příležitost stát se na pár dní spoluscénaristkou, produkční i asistentkou režie. Jen ke klapce a do maskérny ji nepustili.

A že to byli právě zaměstnanci CrossCafe, kdo se během natáčení ukázal ve velice pozitivním světle, potvrzuje i ředitel franchisy David Štangler: „Zapálení zaměstnanců má lví podíl na tom, jak rychle se CrossCafe dokázalo po náročném období otřepat a zase postavit na nohy“. 

Celá epizoda je přímo protkána silnými lidskými příběhy. V pořadu budete mít příležitost seznámit se hned se čtyřmi z nich. Honza se rozhodl opustit místo manažera logistické společnosti a přešel do nižší pozice, aby – jak sám říká – chodil domů s čistou hlavou. Dnes pracuje pro centrálu a výrobnu CrossCafe v Plzni jako skladník a řidič a věnuje se svému dlouholetému koníčku, DJingu.

“Natáčení pro mě byla další zajímavá zkušenost. Ve své 23leté karieře DJe jsem zažil spoustu rozhovorů a zvykl jsem si pohybovat se na mediální scéně. Tohle ale bylo něco úplně jiného,” popisuje svoje zážitky Honza

Honza překvapil svým zaměřením na různé charitativní projekty, na jejichž podporu pravidelně pořádá hudební a společenské akce. Také je skalním fanouškem Viktorky Plzeň.

Dál se v tomto díle Utajeného šéfa setkáte s gayem Davidem, který pracuje v královéhradecké kavárně jako barista, a vedoucí směny baristů Gábinou, která také pochází z Hradce. Rozhodla se odejít z realit, aby si vyčistila hlavu. V CrossCafe je už šest let. Poslední příběh patří kuchařce Ivetě z Liberce. Od narození nedoslýchá a její rodiče neumí znakovat, a proto se naučila odezírat ze rtů.

CrossCafe je česká síť kaváren původem z Plzně, kde byla v roce 2007 otevřena první kavárna a spuštěna vlastní výroba dortů. Dnes má CrossCafe 20 poboček v 11 českých městech, které nabízí pohodlí, příjemnou atmosféru a voňavou kávu. Všechny sendviče a saláty se vyrábí čerstvé přímo v kavárně.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka