SsangYong přináší vánoční dárek: zvýhodnění 40 000 Kč na model Torres!

Po úspěšném uvedení zbrusu nového modelu Torres s cenou již od 699 900 Kč, značka SsangYong nyní přichází s vánočním dárkem pro své zákazníky ve formě zvýhodnění 40 000 Kč na tento všestranný rodinný vůz.

Jarní servisní akce AUTO CB

Tato limitovaná vánoční nabídka platí pro skladové vozy modelu Torres, a to až do 31. 12. 2023 nebo do vyprodání skladových zásob. 

Vozy s vánoční zvýhodněním 40 000 Kč na model Torres jsou k dispozici u autorizovaných prodejců SsangYong po celé České republice. Zájemci o tento exkluzivní dárek mohou navštívit svého místního prodejce a získat více informací o dostupných vozech a konkrétních podmínkách této vánoční nabídky.

SsangYong Torres, s velikým zavazadlovým prostorem až 839 litrů, je ideálním společníkem pro vánoční nákupy nebo cesty za rodinou o svátcích. Zákazníci tak mohou okamžitě využít prostorný vůz k pohodlnému přepravování vánočních dárků a všech potřebných věcí. To vše je doplněno atraktivním poměrem ceny a hodnoty. Více informací o modelu SsangYong Torres: https://www.ssangyong.cz/torres.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
24.11.2023 09:48




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka