SUBARU BRZ je ryzí sportovní vůz, který vám udělá radost kdekoli a kdykoli

Občasné potěšení potřebuje každý, protože život plný práce bez radosti není pravým životem. SUBARU BRZ bylo navrženo tak, aby přinášelo pořádnou dávku radosti – kdekoli a kdykoli.

Cílená propagace v Plzni

Motor o výkonu 200 koní miluje otáčky

Máte rádi sportovní vozy? Ano? Tak to si Subaru BRZ zamilujete! Proč? Protože motor o výkonu 200 k miluje otáčky. Díky vysoko posazené červené oblasti otáčkoměru, ploché křivce točivého momentu a litrovému výkonu 100 k si můžete být jisti dostatečnou výkonovou rezervou bez ohledu na momentální otáčky.

Vzrušující dvoulitrový motor

Motor SUBARU BOXER pohání SUBARU BRZ do nových výšin přesnosti a vzrušení. Kompaktnější motor o zdvihovém objemu 2,0 litru byl zastavěn níže a zároveň blíže k řidiči. Jde o vůbec první motor svého druhu vybavený technologií přímého vstřikování a vstřikování do sacího kanálu, která zlepšuje reakce vozidla i spotřebu paliva. Tato jedinečná konstrukce je schopna řidiči přinášet zcela novou úroveň uspokojení.

Zvýšená pevnost

SUBARU BRZ poskytuje nejen příkladnou kontrolu, ale i vysokou míru ochrany. Rámová konstrukce zvyšuje pevnost celé kabiny od střechy přes dveře a sloupky až po podlahu. Díky této konstrukci, podpořené intenzivním využitím vysokopevnostní oceli, je nárazová energie v případě nehody odvedena mimo prostor pro cestující.

Spoustu bezpečné zábavy

SUBARU BRZ je vybaveno rozsáhlým systémem zabezpečení, protože bezpečnost stojí vždy na prvním místě. Systém řízení stability vozu (VSC) vám svými schopnostmi pomáhá nikdy nesjet ze správné cesty. O všudypřítomnou bezpečnost vás samotných i spolucestujících se stará kolekce airbagů a konstrukce karoserie s prstencovými výztužemi. To vše pro maximální jistotu na každé cestě.

VIDEO: Subaru BRZ 2016 testováno v Kanadě


Objednejte si zkušební jízdu se SUBARU BRZ v Plzni!

Chcete se svézt v novém Subaru BRZ? Zamluvte si zkušební jízdu v AUTWEC s.r.o. v Plzni!

AUTWEC s.r.o.  je autorizovaný  prodejce a servis automobilů Subaru

AUTWEC s.r.o.  je autorizovaný  prodejce a servis automobilů Subaru, který sídlí v Plzni na adrese Útušická 3.
Provozní doba autosalonu a servisu je Po - Pá: 08:00 - 17:00hod.
Kontaktní telefon: 777 253 001
E-mail: info@autwec.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka