Kam v centru Karlových Varů zajít na výtečné jídlo? Do restaurace Charleston!

Přemýšlíte, kam v centru Karlových Varů zajít na výtečné jídlo? Nebo plánujete využít krásného počasí a vyrazit do Varů na výlet a nevíte, kde se dobře najíst? Máme pro vás tip na skvělou restauraci Charleston, která se nachází v krásném centru Karlových Varů.

Cílená propagace v Plzni

Ať už jste milovník pořádných steaků anebo si raději dopřejete českou klasiku v podobně kachny se zelím, určitě nesmíte minout příjemnou a oblíbenou restauraci Charleston v Bulharské ulici číslo 1. Na své si přijdou i ti, kteří mají rádi lehčí pokrmy jako například ryby, těstoviny či čerstvé zeleninové saláty. Ke kávě a klábosení s přáteli a rodinou na vás čekají úžasné domácí dezerty.

Restaurace se nachází nedaleko soutoku řek Ohře a Teplá v samém srdci Karlových Varů. Po příjemné procházce kolem vody se přímo nabízí jít si posedět do restaurantu Charleston a užít si pohodové chvíle u dobrého jídla a pití.

Zahrádka, kvalitní víno i pohodlná dostupnost

Ve slunečných dnech si užijete příjemné posezení na zahrádce, kde si kromě krásného počasí můžete vychutnat i kvalitní moravská, francouzská nebo italská vína. Při vaší návštěvě se o vás postará vždy pozitivně naladěná obsluha. 

V Charlestonu je pro vás připraveno až 60 míst, WiFi je samozřejmostí, a hlavně se nachází v blízkosti MHD i parkoviště, což je také nespornou výhodou.

Návštěvu v této krásné restauraci určitě neodkládejte a zavítejte sem co nejdříve.

Charleston restaurant Karlovy Vary
Bulharská 1273/1, 360 01 Karlovy Vary

Tel.: 353 230 797
Facebook
: Charleston restaurant
Instagram
: charlestonrestaurant
Web
: www.charleston-kv.cz

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka