Tyto pánské kabáty jsou hitem stylových chlapů

Nejmódnější pánské kabáty jsou něco, co prostě musíte mít. Kabáty jsou nutností během podzimního a zimního období, kdy je špatné počasí a nízké teploty. Kabáty z nové kolekce jsou nejen extrémně módní, ale také pohodlné a skvěle chrání před chladem.

Cílená propagace v Plzni

Kvalitní pánské kabáty

Kabáty jsou na https://answear.cz/k/on/obleceni/kabaty k dostání v mnoha střizích a barvách, takže si každý najde něco, co mu stoprocentně vyhovuje, splňuje všechny jeho požadavky, je šité na míru jeho preferencím a potřebám. Módní kabáty značek jako jsou Reserved, Medicine či Gap jsou skvělou volbou do školy nebo do práce. Kromě toho jsou velmi elegantní, takže budou vypadat skvěle v kombinaci s košilí a látkovými kalhotami.

Pro výběr toho správného modelu pro vás stojí za zvážení, co od vybraného modelu očekáváte a v jakých situacích bude vhodným doplňkem stylingu. Za pozornost stojí také materiál či střih, který by měl odpovídat typu postavy. Tuto sezónu jsou velmi oblíbené pánské krátké kabáty. Jde o modely sahající po hýždě, ale většinou končící pod kolenem. Tato délka je univerzální a sluší vysokým i nižším mužům. Pánové, kteří chtějí opticky zeštíhlit svou postavu, zejména bříško, by měli volit jednořadé kabáty. Tyto typy pánských kabátů jsou nejen elegantní, ale mají i pozitivní vliv na celkovou postavu.

Image title



Jaké kabáty jsou letos módní?

Jaké barvy pánských podzimních kabátů jsou tuto sezónu módní? Pánové, kteří preferují elegantní vzhled, by měli volit modely v tlumených barvách. Černá, šedá nebo hnědá barva se hodí nejen do každé situace, ale také podtrhuje obchodní styl. Takové pánské kabáty se hodí ke všemu a jsou univerzální, tedy vhodné pro muže všech věkových kategorií a velikostí. Módě samozřejmě kralují i pánské kabáty v barvách jako žlutá nebo modrá, ale při vytváření outfitu se svrchním oděvem v originální barvě je třeba pečlivě promyslet vzhled. Sáhnout můžete po kabátech z kolekce Desigual https://answear.cz/m/desigual. Pro chladnější podzimní dny bude nejlepší přechodný kabát - s tenkou podšívkou, který zahřeje, ale zároveň nebude příliš hřát. Stojí za zvážení, kolik času vlastně trávíte venku, zda je to spíše chůze od budovy k autu. V tomto případě se pánský přechodový kabát osvědčí i v zimních dnech.

Ani letos nesmíme zapomenout na oblíbené parky. Parka je jedinečný typ pánského kabátu - lehce sportovní, ideální na delší procházky i pro každodenní použití, kdy nepotřebujeme nosit sako. Parky jsou nejlepší v kombinaci s džínovými kalhotami. Je to praktický pohodlný komplet. Největší výhodou pánské parky na podzim a zimu je její délka – zakrývá ledviny, díky čemuž máme větší volnost pohybu. Od podzimního se zimní kabát liší především teplotami, na které je uzpůsoben. Materiálové složení má většinou více vlny, i když jsou dostupné i péřové kabáty. Zimní kabáty mají také vysoký stojáček, vyhrnutý límec nebo kapuci, která chrání před větrem a sněhem. Máme pro vás tip na dárek pro ženu: https://www.topzine.cz/jaka-by-mela-byt-spravna-letni-kabelka-vyberte-si-tu-pravou-pro-vas.

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka