V AUTO CB v Plzni si můžete zakoupit ENYAQ iV, který v České republice zabodoval u veřejnosti v anketě Auto roku 2021/2022

ŠKODA FABIA se umístila na stupních vítězů v anketě Auto roku 2021/2022 v ČR. U veřejnosti zvítězil v kategorii střední SUV a crossover právě model ENYAQ iV.

Cílená propagace v Plzni

Praha, 19. dubna 2022 –  ŠKODA FABIA se umístila na stupních vítězů v anketě Auto roku 2021/2022 v ČR. Nejnovější hatchback mladoboleslavské značky oslovil odbornou novinářskou porotu složenou z 27 motoristických žurnalistů, jejichž hodnocení ho vyneslo na 3. místo mezi šesticí finalistů. Letošní ročník tradiční soutěže pak přinesl mladoboleslavské automobilce ještě jeden úspěch. U veřejnosti zvítězil v kategorii střední SUV a crossover model ENYAQ iV.

V autosalonu AUTO CB v Plzni si můžete zakoupit ENYAQ iV na Nepomucké v Plzni

AUTO CB, spol. s r.o. je autorizovaný prodejce a servis vozů značky ŠKODA, zajišťuje také autorizovaný servis a prodej vozů značek Renault a Dacia. Společnost také nabízí pojištění a financování vozů. Pokud sháníte nový či ojetý vůz, autodíly nebo specializovaný autoservis Škoda v Plzeňském kraji, pokračujte na stránky www.autocb.cz!

Model ENYAQ iV si odnesl vítězství v kategorii středních SUV a crossoverů z hlasování veřejnosti

Medailové umístění v prestižní národní anketě, v níž se po roční absenci výjimečně oceňovaly automobilové novinky za poslední 2 roky, podtrhuje veškeré přednosti nového modelu FABIA, který je aktuálně nejprodávanějším osobním vozem na českém trhu. Díky svým vyváženým vlastnostem zaujal odbornou porotu. Opět se tak ukázalo, že jde o velmi oblíbený automobil, který zcela vyhovuje požadavkům tuzemských zákazníků. Hlasování v anketě Auto roku 2021/2022 v České republice, kterou pořádá Svaz dovozců automobilů (SDA), probíhá ve dvou liniích. V jedné svého favorita volí veřejnost, která vybírá nejlepší automobily v jednotlivých kategoriích. V hlavní části pak rozhoduje odborná porota složená ze zástupců významných českých médií. ŠKODA FABIA se na základě hlasování umístila v silné konkurenci na 3. místě. Absolutním vítězem se stal model BMW i4, na druhém místě skončil model Subaru Outback. Za modelem FABIA následovaly Opel Astra, Peugeot 308 a Dacia Jogger. Model ENYAQ iV si odnesl vítězství v kategorii středních SUV a crossoverů z hlasování veřejnosti.

„Vážíme si všech získaných vavřínů, FABIA potvrdila svou oblíbenost na českém trhu. Je pro nás důležité ale i hlasování veřejnosti a vítězství modelu ENYAQ iV, který je pro nás zásadním modelem budoucnosti. Mezi elektromobily si letos drží tržní podíl 40 %, což je skvělý výsledek, na němž chceme dále stavět.“ Jiří Maláček, vedoucí českého zastoupení automobilky ŠKODA AUTO.

ŠKODA FABIA jako nejprodávanější vůz v České republice

Přestože ŠKODA FABIA vstoupila na český trh teprve v závěru loňského roku, opanovala už žebříček nejprodávanějších vozů v České republice. Stejně jako porotci i zákazníci oceňují její kvality v rámci segmentu A0. Nejčastějším důvodem pro koupi je přesvědčivý poměr ceny a užitné hodnoty, nízké provozní náklady a velkorysý vnitřní prostor. K tomu přidává ještě velmi emocionální vzhled, vylepšené jízdní vlastnosti a mnoho sofistikovaných asistenčních systémů. ŠKODA FABIA, která narostla na délku 4108 mm a stala se celkově dospělým vozem, spočívá na koncernové modulární platformě MQB A0. Objem zavazadlového prostoru, který byl nadprůměrný už v předchozí generaci, se zvětšil o dalších 50 l na rekordních 380 l.

ŠKODA FABIA je úspěšná nejen na domácím kolbišti, ale i v zahraničí. Čtenáři německého motoristického časopisu auto motor und sport ji v rámci ankety Autonis vybrali jako nejlepší designovou novinku roku 2021 v kategorii malých vozů, kde se prosadila mezi šesti konkurenty. V čtenářské anketě “Auto Trophy”, kterou pořádá německý odborný časopis Auto Zeitung, zase triumfovala v kategorii importovaných malých vozů se ziskem téměř 30 % hlasů. V prestižní soutěži „Best Buy Car of Europe in 2022“, jejíž porotu tvoří 32 renomovaných novinářů z 32 evropských zemí, skončila mezi 7 nejzásadnějšími novinkami roku na skvělém 2. místě.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka