Vánoční dárek s olivovou tématikou nejen pro vášnivé kuchaře

Máte doma někoho, kdo se kuchyní opravdu baví?

Cílená propagace v Plzni

Máte doma někoho, kdo se kuchyní opravdu baví a nebere ji jako povolání, nutnost, povinnost, bez které by se nejraději obešel a jedl jen neurčitou směs v prášku zalitou vodou. Ne, to vůbec ne, vždyť gastronomie je hlavně o objevování nových věcí a pestrých chutí, bylo by nemístné se podobně ochuzovat o různé zážitky, nebo snad nikoliv? Každá středomořská kultura má svou kuchyni, ale jedno je společným jmenovatelem. Jak asi tušíte, jde o olivový olej, jenž je dominantní nejen v Řecku nebo Itálii.

Ochutnejte dosud nepoznané krásy středomořské

Samozřejmě, je to trochu alchymie a špetka dobré nálady, protože vybrat vánoční dárek chvilku potrvá. Proč se do toho nepustit už během letních měsíců? Čím víc budete mít nachystáno, tím spíše se budete věnovat jen formalitám a vychutnávat atmosféru těch nejkrásnějších svátků roku. Proč tedy nenajít inspiraci třeba ve světě olejů? Dárkové balení přímo ze Španělska, ve kterém se skví i pistácie na malou večerní ochutnávku, se určitě zalíbí. K mání jsou ale i mnohé jiné varianty, tak v klidu přemýšlejte, do Vánoc je ještě dostatek času na to, abyste se rozhodli správně. Nebo si zatím uděláte malou ochutnávku pro sebe?

Dárek pro muže, zvláště pak toho, který se s kuchařskou zástěrou skoro narodil, se vybírá vlastně poměrně snadno. Může to být nejen balsamico, ale především pak olivový olej, se kterým je to v kuchyni mnohem voňavější. Efekt se projeví i na talíři, když budou hosté ochutnávat, jejich chuťové pohárky si užijí také. Nu což, všechno je přeci jednou poprvé, že? Totéž lze říci, pokud vybíráte třeba dárek pro ženu, zaměřte se více na design. Naštěstí vám jednotliví olivoví farmáři vycházejí vstříc a dávají si záležet na tom, aby jejich produkce vypadala dobře i navenek. Prémiový olivový olej je potom dárkem hned dvakrát! Přesvědčte se o tom na olivum.cz, obchodu, jenž dodává do českých zemí nejvěhlasnější olivové produkty současnosti.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka