Ve Škodalandu byl zahájen příměstský tábor

Týden plný zábavy a her je připraven pro děti z příměstského tábora, který pro ně připravili strážníci společně s hasiči a ÚMO Plzeň 3.

Cílená propagace v Plzni

Městský obvod Plzeň 3 poskytl pro děti nejen krásné prostory k jejich pobytu, ale rovněž jim zakoupil reflexní bezpečnostní čepice, aby byly děti lépe k rozpoznání.

V pondělí se odehrálo v areálu Škodalandu slavnostní zahájení příměstského tábora.  Za MO Plzeň 3 přišel děti pozdravit starosta David Procházka a 1. místostarosta Petr Baloun. Za Městskou policii Plzeň přivítal malé táborníky pověřený velitel MP Marek Šilhan a velitel odboru analýzy a prevence kriminality Pavel Beránek. Za HZS PK děti přivítal krajský ředitel brigádní generál František Pavlas společně s plk. Karlem Šnaiberkem, který je vedoucím oddělení ochrany obyvatelstva a krizového řízení. Program tábora je velmi pestrý. První den navštívily děti ZOO v Plasích a zahrát si mohly i minigolf. 

V dalších dnech vyrazí např. na výlet na Hracholusky, kde se děti nejen svezou na parníku, ale také uvidí ukázku Vodní záchranné služby. Navštíví také plzeňskou ZOO nebo požární stanici Plzeň – Košutka, kde si prohlédnou vozidla, projdou výcvikovým polygonem a vyzkouší horolezeckou stěnu. Těšit se mohou rovněž na hledání pokladu.

foto: mp plzeň

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka