Věděli jste, že na e-shopu Sunexclean.cz pořídíte i zboží pro gastro a hotely?

E-shop s úklidovým zbožím a čistícími stroji nabízí také zboží pro gastro a hotely. Pořídíte zde například hotelovou kosmetiku, prostírání, jednorázové obaly a nádobí, ale také sklo.

Cílená propagace v Plzni

Na e-shopu www.sunexclean.cz najdete široký výběr zboží pro úklid a hygienu. Jedná se o úklidové prostředky pro profesionální použití. Pokud sháníte úklidové vybavení do své prodejny, hotelu či restaurace, obraťte se na regionální firmu Sunexclean s.r.o., která kromě úklidového zboží nabízí také zboží pro gastro provozy a hotely.

Dopřejte svým hostům příjemně voňavou kosmetiku

Jemná vůně tělového mléka Aqua Senses zajisté potěší každou ženu, ale i muže. Host si může krém dopřát například po koupeli, kdy využil sprchový gel Aqua Senses, jako následnou péči o svou pokožku. Připravte do koupelny pro své hosty například také voňavé toaletní mýdlo Aaua Senses balené v krabičce.

Dplňte svou gastro výbavu

V každém gastro provozu zajisté nesmí chybět lahev na šlehačku. Nakupte si do zásoby jednorázové šlehačkové bombičky Kayser. Pro případné dochucení jídla pořiďte pro své hosty menážku, která obsahuje slánku, pepřenku, skleničku na olej a skleničku na ocet. Vše je usazeno v sympatickém kovovém podstavci s rukojetí pro snazší manipulaci. Chybět by neměly také drobnosti jako jsou párátka, napichovátka, ubrousky, alobaly, sáčky nebo jednorázové obaly a nádobí.

Zastavte se pro svou objednávku z e-shopu osobně na prodejně nebo si ji rovnou nechte dovézt

Objednávka z e-shopu vám samozřejmě bude doručena kamkoliv budete potřebovat. Využít můžete ale také prodejny, která se nachází v Plzni na Roudné, kde si svou objednávku můžete vyzvednout. Zároveň můžete na prodejně zjistit, jaké další zboží by se vám hodilo.

Pokud máte specifické požadavky, neváhejte se na firmu Sunexclean s.r.o. obrátit i tak. Na základě konkrétního požadavku zde rádi sestaví nabídku přímo vám na míru.

SUNEXCLEAN s.r.o.
Pod Všemi svatými 1544/1a, 301 00  PLZEŇ

E-shop
: www.sunexclean.cz
E-mail
: info@sunexclean.cz 
Tel
.: +420 377 322 626

Facebook: Sunexclean, s.r.o.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka