Větší jízdní komfort, širší výbava a upravená edice pro ještě větší individualitu: Mercedes-AMG GT 4Door 2021

Celosvětově úspěšné 4dveřové kupé AMG GT je nyní ještě individuálnější než kdy dříve, a posiluje tak svou pozici dokonalého automobilového společníka pro každou životní situaci.

Jarní servisní akce AUTO CB

Exkluzivní edice podtrhuje mnohostranný charakter čtyřdveřového sportovního vozu. Kromě toho je k dispozici rozšířený výběr kol, čalounění, obložení, barev exteriéru a přeladěného odpružení s ještě širším rozpětím mezi sportovností a komfortem. Čtyřdveřové kupé AMG GT má díky rozsáhlé aktualizaci loni v létě již nejmodernější technologie. Mezi nové prvky patří aktualizované asistenční systémy a Widescreen Cockpit včetně multimediálního systému MBUX se specifickými displeji. 

Vůz, který vyvinul Mercedes-AMG, je pokračujícím úspěšným příběhem. AMG GT 4dveřové kupé otevřelo nové skupiny zákazníků a vyvolalo velkou oblibu značky. Kombinuje suverénní jízdní dynamiku sportovního vozu AMG GT s vylepšenou každodenní praktičností díky čtyřem dveřím a prostoru až pro pět cestujících. Sofistikované vzduchové odpružení, aktivní řízení zadní nápravy, plně variabilní pohon všech kol a moderní celková koncepce potěší zákazníky po celém světě. Vzhledem k tomu, že vůz je držitelem rekordu v nejrychlejším čase na severní smyčce Nürburgringu. Je také jasné, že technika a vyladění jsou na nejvyšší úrovni a nastavují laťky v segmentu.

Tato modelová řada také posunula laťku dále v interiéru vysoce kvalitním a precizním designem všech povrchů a komponentů, inovativním ovládáním displeje, tlačítky na volantu a četnými konfiguracemi sedadel a výbavy.

Přestože již pro tento segment nabízel působivou škálu možností přizpůsobení – od tří konfigurací sedadel vzadu a řady paketů výbavy až po individuální možnosti specifické pro AMG, nyní byly přidány další atraktivní možnosti.

Aktuální aktualizací a exkluzivní edicí oslovujeme cílové skupiny, které kladou největší důraz na individualitu a expresivní životní styl. Tímto způsobem, pokračujeme v rozvíjení našeho profilu jako značky „Performance Luxury" a pokračujeme v tom, abychom to dokládali na míru šitými produkty a možnostmi. Kromě toho brzy představíme naše první hybridy E PERFORMANCE.

Pohled zepředu lze ale volitelně přizpůsobit vzhledu osmiválcových modelů.

Máte zájem o více informací? Kontaktujte společnost VSP Auto, s.r.o.

VSP Auto, s.r.o.
Autorizovaný prodejce a opravce vozidel Mercedes-Benz
Domažlická 168, 318 00 Plzeň
Tel.: +420 725 782 332
Web: www.vsp-auto.cz

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 16.08.2021 08:03




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka