Viktoriáni mají nový autobus, stejný jako Bayern

FC Viktoria Plzeň představuje zbrusu nový klubový autobus, který pochází z limitované série 100 kusů od německého výrobce MAN.

Jarní servisní akce AUTO CB

Nejvíce výrazná je na něm fanouškovská vlajka v zadní části a přehled klubových úspěchů. Viktoriány odveze již na první jarní ligové kolo do Opavy.

Do Opavy vyrazili fotbalisté Viktorie Plzeň ve zcela novém klubovém autobuse. Jako první jej viděli ve čtvrtek samotní hráči, byl oficiálně představen veřejnosti. Hráče i trenéry čeká na cestách za soupeři veškerý potřebný komfort.

Zde je několik technických zajímavostí:

• autobus je vyrobený v rámci limitované série ke 100. výročí automobilky MAN a má maximální možnou výbavu. Stejným typem autobusu ke svým zápasům vyjíždí například Bayern Mnichov.

• délka autobusu je 13,3 a šířka 3,9 metrů

• autobus má celkem 56 míst, tedy o dvě méně než jeho předchůdce. Znamená to více místa na nohy, samozřejmostí je možnost sklopení či vysunutí jednotlivých sedaček do uličky, čímž se prostor ještě zvětší.

• nechybí ani čtyř zónová klimatizace, moderní audio i videosystém, lednice, WC, kuchyňka

• autobus samozřejmě splňuje nejpřísnější emisní normy

Moderní vzhled nového autobusu zaujme na první pohled novým designem. Černou barvu nahradila jedna z klubových barev – modrá. V zadní části pak dominuje velká viktoriánská vlajka s logem klubu. Na boční i zadní části jsou zobrazeny všechny trofeje, které klub v uplynulých letech získal.

„Líbí se nám. Na první pohled je výrazný, v klubových barvách, my jsme spokojeni,“ řekl po první prohlídce za celou viktoriánskou kabinu obránce Radim Řezník. „Hlavně si všichni přejeme, abychom v něm přivezli tolik bodů a úspěchů, jak s tím starým černým,“ přidal se řidič klubového autobusu Václav Bešta.

fcv

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 16.02.2020 07:00



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka