Viktoriáni v poháru rozstříleli Přepeře 7:0

Letošní sezona MOL Cupu začala podle představ. Viktoriáni ve 3. kole národního poháru přivítali na vlastním hřišti třetiligové Přepeře, které rozstříleli jednoznačně 7:0.

Cílená propagace v Plzni

Dvougólovými střelci se stali Pavel Bucha, Jean-David Beauguel a Lukáš Matějka, jednou se trefil i Lukáš Kalvach. Za áčko si odbyli debut Josef Koželuh s Robinem Hranáčem.

Svěřenci trenéra Adriana Guľy naskočili do zápasu tou správnou nohou. První šanci Milana Havla ještě vychytal Filip Truksa, ale tu další už Západočeši využili. Po centru z levé strany zakončoval Lukáš Matějka, hosté míč vyrazili přímo před Pavla Buchu, který z dorážky prostřelil gólmana Přepeří.

Za necelou minutu už viktoriáni vedli o dvě branky. Šimon Falta našel na pravé straně Milana Havla, který sklepl míč pro Lukáše Kalvacha, jenž tvrdou střelou nedal hostujícímu brankáři šanci. Po dalším obrovském závaru před brankou Přepeří se k dorážce probojoval Jean-David Beauguel a ve 23. minutě bylo skóre již 3:0.

Do poločasu se červenomodří radovali ještě dvakrát. Poprvé, když se Ondřej Mihálik výborně uvolnil na pravém křídle a našel před brankou Pavla Buchu, který si v klidu zpracoval míč a trefil se podruhé v zápase. V závěru prvního poločasu přidal pátý gól Lukáš Matějka, to když na hranici vápna napálil volný míč do branky a poprvé v plzeňském áčku se prosadil v soutěžním duelu.

Svou druhou trefu v zápase přidal také JDB, po přihrávce Matěje Hybše se obtočil okolo obránce a gólman Filip Truksa byl bez šance. Při svém debutu za áčko se mohl poprvé prosadit Josef Koželuh, jenže jeho povedenou ránu vyrazil hostující gólman na roh.

V závěru se dalším dvougólovým střelcem stal ještě Lukáš Matějka, viktoriáni tak po přesvědčivém výkonu i výsledku postoupili do dalšího kola MOL Cupu. Přepeře porazili jednoznačně 7:0.

sestavy

FC Viktoria Plzeň

Hruška – Havel (62. Koželuh), Míka, Brabec, Falta (46. Hybš) – Ba Loua (46. Kayamba), Bucha (46. Šulc), Kalvach (81. Hranáč), Mihálik – Beauguel, Matějka

FK Přepeře

Truksa – Novotný, Venc, Tvaroha, Knejzlík – Ma. Sedláček (46. Volf), Pavlata – Martan (81. Mi. Sedláček), Jarosz (46. Hlůže), Bulíř (76. Vaníček) – Ježek (62. Elbel)

statistiky

Branky: 18. Bucha, 20. Kalvach, 23. Beauguel, 34. Bucha, 44. Matějka, 58. Beauguel, 89. Matějka, ŽK: Beauguel – Ma. Sedláček, Rozhodčí: Petřík – Matoušek, Leška

Diváci: uzavřeno

fcv

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka