Vůz ŠKODA SUPERB získal v anketě Auto Trophy 2022 ocenění za nejlepší poměr ceny a výkonu. Pořiďte si oceněný vůz u AUTO CB Plzeň

ŠKODA je nejúspěšnější značkou v anketě ,,Auto Trophy 2022". SUPERB zvítězil mezi importovanými vozy střední třídy a získal i další ocenění za nejlepší poměr ceny a výkonu.

Cílená propagace v Plzni

Značka ŠKODA získala ve čtenářské anketě ,Auto Trophy 2022‘ odborného magazínu Auto Zeitung s celkem pěti oceněními opět prvenství a stejně jako v minulém roce se jí tak dařilo lépe než kterékoli jiné značce. Model KAMIQ se umístil na čele v kategorii importovaných SUV do 30.000 eur, model ENYAQ iV se probojoval na první místo v hodnocení importovaných elektrických SUV do 50.000 eur. 

ŠKODA SUPERB byla zvolena čtenáři na první místo hned dvakrát: zvítězila mezi importovanými vozy střední třídy a navíc získala i ocenění za nejlepší poměr ceny a výkonu. Kromě toho zvolili účastníci ankety značku ŠKODA již podeváté za sebou nejlepší importovanou značkou. 

Oceněný vůz ŠKODA SUPERB mají skladem v autosalonu Auto CB na Nepomucké v Plzni

AUTO CB, spol. s r.o. je autorizovaný prodejce a servis vozů značky ŠKODA, zajišťuje také autorizovaný servis a prodej vozů značek Renault a Dacia. Společnost také nabízí pojištění a financování vozů. Pokud sháníte nový či ojetý vůz, autodíly nebo specializovaný autoservis Škoda v Plzeňském kraji, pokračujte na stránky www.autocb.cz!

Čtenáři vybírali celkem z 226 modelů

Letošního 35. ročníku čtenářské ankety ,Auto Trophy‘ pořádané odborným magazínem Auto Zeitung se účastnilo 16.657 čtenářů a uživatelů internetu, kteří své vítěze vybírali z celkem 226 modelů a 95 značek ve 32 kategoriích. Pro každého desátého účastníka byla ŠKODA nejlepší importovanou značkou. Česká automobilka tak tento titul získala od roku 2014 už podeváté v řadě.

Dvě ocenění pro vůz ŠKODA SUPERB

ŠKODA SUPERB u čtenářů časopisu Auto Zeitung bodovala bohatou výbavou, úspornými pohonnými ústrojími a pro značku ŠKODA typickou velkorysou nabídkou prostoru. V anketě ,Auto Trophy 2022‘ tak získala hned dvě ocenění. Pro SUPERB v hodnocení importovaných vozů střední třídy hlasoval téměř každý čtvrtý účastník ankety (24,56 %), a tak se dostal až na první příčku. Kromě toho se díky zisku 24,77 % všech hlasů umístil na špici i v kategorii Nejlepší poměr ceny a výkonu.

Městské SUV ŠKODA KAMIQ zvítězilo v kategorii importovaných SUV do 30.000 eur

V kategorii importovaných SUV do 30.000 eur nechala ŠKODA KAMIQ se 16,3 % hlasů své konkurenty daleko za sebou a umístila se na prvním místě. Městské SUV v sobě spojuje klasické přednosti vozů SUV, jako je zvýšená pozice sedadel a větší světlá výška, s agilitou kompaktního automobilu a pro značku typickým emocionálním designem.

ENYAQ iV je jedničkou mezi importovanými elektrickými SUV do 50.000 eur

Mezi importovanými elektrickými SUV do 50.000 eur zvolili čtenáři na první pozici vůz ŠKODA ENYAQ iV. S 20,51 % tak elektrickou vlajkovou loď české automobilky preferoval každý pátý hlas. S dostatkem místa pro pět osob a s objemem zavazadlového prostoru 585 litrů, který po sklopení zadních sedadel vzroste až na 1.710 litrů, je ENYAQ iV pro rodiny ideálním každodenním společníkem. Díky dojezdu až 544 km v režimu WLTP (v závislosti na verzi) a krátké době nabíjení je plně vhodný i pro dlouhé cesty.

Se vším vám poradí v autosalonu Auto CB na Nepomucké v Plzni

AUTO CB, spol. s r.o. je autorizovaný prodejce a servis vozů značky ŠKODA, zajišťuje také autorizovaný servis a prodej vozů značek Renault a Dacia. Společnost také nabízí pojištění a financování vozů. Pokud sháníte nový či ojetý vůz, autodíly nebo specializovaný autoservis Škoda v Plzeňském kraji, pokračujte na stránky www.autocb.cz!

Zdroj: TZ

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka