Vybíráme sedací soupravu: Jaké jsou současné trendy?

Každý už někdy váhal nad tím, jaká sedací souprava by mohla být do domácnosti nejlepší. Ať už jste váhali kvůli velikosti, modernímu interiéru nebo designu, máme tu pro vás řešení!

Jarní servisní akce AUTO CB

Sedací soupravu najdete snad v každé domácnosti. Díváme se z ní na televizi, usazujeme na ni návštěvu a nezřídka na ní i večeříme nebo pracujeme. Od sedací soupravy očekáváme, aby byla pohodlná, kvalitní a hodila se do našeho interiéru. V obývacím pokoji je dominantním prvkem bez ohledu na její umístění. Jaké sedací soupravy jsou nejoblíbenější a jaké vedou u milovníků stylu na plné čáře?

Malé sedací soupravy do menších místností

Bydlíte v malém panelákovém bytě a nechcete se vzdát sedačky? Vašim požadavkům budou vyhovovat malé sedací soupravy, které můžete podle potřeby rozložit. I na takových sedačkách si užijete dostatek pohodlí se svým partnerem. Neošiďte se o božský odpočinek a uvelebte se na sedací soupravě, která zbytečně neubere na prostoru. Zvažte, kam ji umístíte. Co takhle přisunout ji ke stěně nebo jí vyplnit roh obývacího pokoje? Udělejte si radost moderní či klasickou sedací soupravou – získáte tím koutek pro relaxaci a příležitostné lůžko pro návštěvu.

Kožené sedací soupravy pro náročné

Kožené sedací soupravy předčí sedací soupravy z ostatních materiálů: působí reprezentativním dojmem, vypadají elegantně a připomínají sedačky v luxusních sídlech. Proč si takový luxus nedopřát i u sebe doma? Sedací soupravy z kůže jsou nejen krásné na pohled, ale i takřka nezničitelné. Nesmíte ale na kožené soupravě šetřit a měli byste zvolit kvalitní sedačku od prověřeného výrobce, například od italských mistrů. O Italech je známo, že vkládají do nábytku své řemeslné dovednosti a co kus, to originál. Kožené sedací soupravy zapadnou do každého interiéru a hodí se i do rodin s dětmi: snadno se čistí a nedrží se v nich prach ani roztoči.

Designové sedací soupravy do moderního interiéru

Hledíte při výběru sedačky na její designovou stránku? Objevte originální a designově propracované sedací soupravy se zajímavými prvky a odlište se od ostatních domácností. Designové sedací soupravy uspokojí každého zákazníka, který sleduje moderní trendy a rád je vnáší do svého domova. Tyto sedačky jsou sázkou na jistotu. Ohromí vás svým stylem i precizním zpracováním. Potah si vyberete podle svého vkusu a můžete se inspirovat bohatými vzorníky. Designové sedací soupravy zakoupíte v rovném i rohovém provedení. A kdo má doma dostatek místa, tomu doporučujeme zútulnit domov sedačkou ve tvaru U.

Pokrok nezastavíte!

Moderní technologie a funkce se postupně promítají i do sedacích souprav. Sedací soupravy toho nabízejí víc, než byste čekali. Obsahují úložný prostor, diskrétně schované lůžko na přespání, minibar, vysouvací opěrky hlavy a nohou, vyklápěcí stolek a ty nejmodernější sedačky také integrované zásuvky, nabíječku a USB porty. Na takových sedacích soupravách se budete cítit jako v kině, a navíc si můžete sledování filmů zpříjemnit vyhřívanými sedačkami.

Geniálním nápadem jsou rozkládací sedačky, které během okamžiku přetvoříte na patrové lůžko pro dva.
Vyhraďte si dostatek času na nákup sedací soupravy. Inspirujte se na internetu, zajděte si do specializovaných obchodů a nechte si ukázat různé vzorníky. Vyzkoušejte pohodlí vystavených sedaček, dotkněte se potahů a představte si, jak by konkrétní sedací souprava zapadla do vaší místnosti. Pokud si nebudete jisti, nechte si poradit nebo si to v klidu domova rozmyslete!

Fotogalerie
Autor: Jesika Žigová Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka