Wolt rozšiřuje své služby, nově bude rozvážet i v Plzni

Na rozvážkovou službu společnosti Wolt už jsou lidé zvyklí v Praze, Brně, Ostravě i Olomouci.

Jarní servisní akce AUTO CB

 Nově ji mohou využívat také v Plzni, která se stala prvním letošním městem, kam tento finský technologický start-up v rámci Česka expanduje. I Plzeňanům nabídne Wolt doručení jídla do 30 minut jako v ostatních městech, a to jak z oblíbených místních podniků, tak fastfood řetězců.

„Plzeň dlouho patřila k destinacím, kam jsme plánovali expandovat, protože se v ní skrývá spousta gastronomických pokladů. Jsme tedy velmi rádi, že můžeme plzeňským podnikům nabídnout své služby a pomoct jim získat nové zákazníky,” řekl generální ředitel Woltu v České republice Jan Foret.

V nabídce Woltu se tak nově objeví plzeňské restaurace, bistra a kavárny, a bude si možné vybrat ze široké nabídky pochoutek – od fastfoodu přes obědové menu, luxusní delikatesy až po sladké tečky všeho druhu. Plzeňané se dočkají rozvozu z proslulých podniků, jako je mimo jiné vyhlášená Comix Kitchen, Štipec Bistro, oblíbená burgrárna Buffalo Burger, Puri-Puri, kde můžete ochutnávat tradiční gruzínské pokrmy, nebo třeba Dumbplings Factory nabízející prvotřídní knedlíky a skvělá piva z místního pivovaru. Exkluzivně na Woltu zákazníci najdou podnik La Chica | Casa Mexicana, a těšit se mohou také na plzeňskou novinku v podobě Korjo-saram speciality. V nabídce řetězců KFC a Bageterie Boulevard si zase přijdou na své milovníci rychlého občerstvení.

Zákazníci si budou moct jídlo jak vyzvednout na místě, tak nechat doručit přímo domů nebo do práce. Do oblasti rozvozu spadá centrum, čtvrť Bory, Bolevec, Lobzy, Severní předměstí, Slovany a Roudná, a cena za doručení bude začínat na 29 Kč. Přitom stále platí garantovaná lhůta doručení objednávky do 30 minut od jejího zadání včetně času na samotnou přípravu jídla. „Všechny objednávky lze zadávat přes naše internetové stránky nebo jednoduchou aplikaci, která vyhrála ocenění UX aplikace roku od Apple, a která v průběhu doručování například umožňuje sledování aktuální pozice kurýrů na mapě,” dodal Foret.

Partnerští kurýři a kurýrky budou jídlo po Plzni, stejně jako v jiných městech, doručovat v tepelně regulovaných boxech a co nejčastěji i v kompostovatelných obalech, a to na kolech, skútrech i v autech. Wolt přitom kompenzuje uhlíkovou stopu za všechny své objednávky, aniž by to zákazníka stálo cokoliv navíc. Vzhledem k aktuální situaci také společnost zavedla možnost bezkontaktního předání objednávky. „Bezkontaktní doručení je nyní na Woltu přednastaveným způsobem doručení. Znamená to, že náš partnerský kurýr jídlo doručí před dveře nebo vchod, kdy aplikace zákazníka upozorní, že jídlo bylo doručeno. Snažíme se tak chránit kurýry i zákazníky,” vysvětlil Foret.

O Woltu
Wolt je technologický startup založený v roce 2014 ve Finsku. Nyní působí ve 23 zemích a má přes 2 000 zaměstnanců, 10 000 000 registrovaných uživatelů, 30 000 partnerských restaurací a 60 000 partnerských kurýrů. Vedle jídla zároveň rozváží i potraviny a další maloobchodní zboží. Generálním ředitelem je Miki Kuusi, oceněný Forbesem v globálním žebříčku 30 pod 30. Generální ředitel pro Českou republiku je Jan Foret. Služba je k dispozici jako aplikace pro iOS nebo Android, ale také na webu www.wolt.cz .


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 20.03.2021 17:03



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka