Zakázkové truhlářství ZAJDA s.r.o. rekonstruovalo okna kostela Sv. Barbory v Manětíně

Hřbitovní kostel sv. Barbory v Manětíně je barokní chrám z roku 1697. Jde o kulturní památku České republiky a každý zásah do stavby, tedy jakákoliv oprava objektu musí být provedena odborníky a pod dohledem památkářů. Proto zakázku opravy oken na kostele dostala firma Truhlářství Zajda ze Stříbra.

Cílená propagace v Plzni

Manětínský kostel byl v dobrých rukou. „Naše firma se na takové památky specializuje, ale samozřejmě děláme i další produkty, včetně nábytku, dveří a tak dále. Vkostele svaté Barbory jsme repasovali dva a půl metru široká okna, tedy bylo potřeba nejdříve vyjmout původní staré rámy a špatné části jsme pak nahradili novými zborovicového dřeva. Vše jsme napustili proti parazitům, natřeli základní barvou a pak dokončili barevným odstínem dle požadavků památkářů,“ vysvětlil Stanislav Zajíček.

Truhlářství ZAJDA

Firma Truhlářství ZAJDA je odborníkem na rekonstrukce památek a další zakázkové výroby dle přání zákazníků. Tato firma se podílí na mnoha rozsáhlých opravách pamětihodností v ČR, příkladem mohou být Kostel vLukové, premonstrátský klášter Teplá u Toužimi, klášter Panny Marie v Novém dvořeu Dobré Vody v západních Čechách,rekonstrukce Strahovského kláštera v Praze, rekonstrukce památkových objektů vklášteře Plasy, v kostele v Bezdružicích, na městské radnici ve Stříbře,rekonstrukce kostela sv. Mikuláše a kaple Loreta v Boru u Tachova a další památky v Mariánských Lázních a Karlových Varech.

Truhlářství ZAJDA vyrábí také dřevěná okna (i atypická pro historické budovy, hrady, zámky, měšťanské domy), dveře z masivu, dřevěná schodiště a zábradlí, nábytek z masivu do všech místností (i do historických chodeb, knihoven, jídelen, zámeckých salónků a podobně). Vyrábí také balkonové dveře či dřevěnéschodiště na míru.

Dále je firma dodavatelem vybavení interiérů do kanceláří, restaurací, barů, kostelů, klášterů. Firma je schopna vyrobit, originální, historické dveře podle předlohy (z archivu, podle historické fotodokumentace a podle vzoru).

Kontakty na truhláře pro rekonstrukce památek:

Telefon: +420 374 627 777 (6:00 - 15:30 hod.) či mobil +420 603 552 243
Kontaktní adresa:
349 01 Stříbro, Americká 1447 (Plzeňský kraj)
E-mail:
zajicek@truhlarstvizajda.cz
Web:
www.truhlarstvizajda.cz

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka