ZAMĚSTNANCI SE SLOŽILI NA STŘÍBRSKOU ŠKOLKU

Nemalý finanční dar získala Mateřská škola ve Stříbře. V únoru jim byl předán šek s částkou 62.145 korun, kdy tyto peníze pro děti dali dohromady sami zaměstnanci stříbrské firmy Kermi.

Cílená propagace v Plzni

Šek převzala přímo ředitelka školky Věra Cikánová. „Byla jsem velmi překvapená, neboť jsme už nějaké peníze dostali v loňském roce, a tak se domnívala, že letos obdarují někoho jiného. Každopádně korunky dobře zužitkujeme, potřebujeme nakoupit nábytek do dvou tříd ve školce v Soběslavově ulici,“ uvedla Věra Cikánová.


Školka se ale prý může těšit na finanční pomoc i v dalších letech. „Školku využívá řada našich zaměstnanců, a proto ji rádi podpoříme i nadále. Peníze jsou od našich zaměstnanců, kteří se zúčastnili našeho firemního večírku na konci roku. Dali jsme jim do tomboly zajímavé ceny jako třeba telefony, tablety, radiátory a peníze z této akce jsou právě pro školku. Těší nás, že se každý rok vybere více peněz a určitě našim zaměstnancům děkujeme. Nevidím důvod, proč bychom tímto způsobem nemohli školku nadále podporovat,“ uvedli jednatel firmy Petr Holeček a vedoucí závodu Josef Majer.

Foto: K. Kovářová


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
13.03.2015 20:02




0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka