Zelené dluhopisy - Chytrá investice, která podpoří tuto planetu

Naše planeta čelí obrovské zátěži, a to nejen ve formě enormní produkce oxidu uhličitého, ale také v důsledku stále se zvyšující produkce odpadu. Jen část produkovaného odpadu je recyklována nebo skončí ve spalovnách.

Cílená propagace v Plzni

Velké množství odpadu končí na skládkách nebo ve volné přírodě. Životní prostředí je odpady kontaminováno a není to jen estetický problém. Chemikálie a drobné částice plastů narušují život rostlin i zvířat. Dokonce i my lidé konzumujeme v potravě drobné částice plastů, které byly kdysi odpadem. Boj proti odpadu může podpořit každý, a to nejen tím, že bude recyklovat svůj vlastní odpad, ale i tím, že investuje do zelených dluhopisů.

Jaký přínos mají zelené dluhopisy?

Zelené dluhopisy jsou druhem investic, která má za úkol vám nejen vydělat peníze, ale také podpořit ekologii. V současné době jsou na vrcholu popularity a vydává je například i Apple, Bank of Amerika a další významné společnosti a instituce. Dokonce i vy máte v tuzemsku možnost do zelených dluhopisů investovat. 

Tuto možnost vám dává společnost UNIPRO Capital a.s., jejíž prospekt je schválený Českou národní bankou. S pomocí zelených dluhopisů můžete získat zhodnocení až 9,5% ročně a pomoci tak k obnovování přírodních zdrojů. Mezi nejvíce problematický odpad patří pneumatiky a společnost disponuje technologií, která umí pneumatiky přeměnit pomocí pyrolýzy na plyn, uhlík a olej. Všechny 3 suroviny jsou na trhu velmi žádané a jejich prodejem se generuje zisk. Z odpadu se tak vytvoří důležité suroviny, kvůli kterým není potřeba drancovat přírodu. Jak investovat peníze? Stačí se ozvat prostřednictvím formuláře na Uniprocapital.cz. Následně se s vámi společnost spojí, dodá vám potřebné informace, domluvíte se na výši investice a po jejím uhrazení vám bude vystaven zelený dluhopis. Následně si můžete výnosy vybírat měsíčně nebo půlročně. Po 2 letech vám bud celá vaše investie vrácena. Konečně investice, která má smysl, využijete této příležitosti také?

komerční sdělení

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka