ZF získává ocenění Zaměstnavatel regionu v Plzeňském kraji i letos

Ocenění Sodexo Zaměstnavatel roku 2021 je součástí Výročních cen Klubu zaměstnavatelů a soutěž je vyhlašována již od roku 2003. Plzeňská pobočka obhajovala úspěchy z minulých let.

Cílená propagace v Plzni

Hlavní kategorie ocenění Sodexo Zaměstnavatel regionu se hodnotí pomocí mezinárodní metodiky PricewaterhouseCoopers Saratoga, která porovnává nejen úroveň odměňování a vzdělávání zaměstnanců, ale také třeba možnosti dalšího kariérního růstu, které zaměstnavatel poskytuje. Důležitou součástí jsou ovšem také ekonomické ukazatele, takže se dá říct, že jde o velmi komplexní pohled na firmu.

ZF Engineering Plzeň se i v letošním roce umisťuje mezi nejlepší zaměstnavatele Plzeňského kraje v kategorii do 5000 zaměstnanců a obhajuje tak druhé místo v soutěži Zaměstnavatel roku. „Když jsme letos v personálním oddělení připravovali data za rok 2020, která slouží následnému hodnocení společností v soutěži, vnímali jsme, jak moc se období COVIDu podepsalo na výsledných hodnotách. A abych byla upřímná, moc jsme si v tomto roce na umístění na stupních vítězů nemysleli. Fakt, že jsme obstáli i letos v této soutěži, svědčí o tom, že i přes dopady COVIDové doby jsme udrželi investice do zaměstnanců na velmi vysoké úrovni. A to nás vlastně udrželo na stupních vítězů. Pro naši společnost je to tak velký úspěch, protože to znamená, že se v tak složitém období dokázala se situací náležitě poprat,“ vysvětluje Veronika Sosnová, HR manažerka ZF Engineering Plzeň. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 06.11.2021 14:06



zf
0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka