Změny ve vedení Škody Transportation

Novým viceprezidentem skupiny Škoda Transportation pro Techniku se stává zkušený manažer Andreas Maroschik.

Cílená propagace v Plzni

Člen představenstva, Zdeněk Sváta, se ke stejnému dni stává novým senior viceprezidentem pro Realizaci skupiny Škoda Transportation.
„Andreas Maroschik je manažer s bohatými zkušenostmi v oblasti engineeringu v mezinárodním prostředí. Pracoval v zahraničních korporacích, které se také věnují výrobě kolejových vozidel. Jeho příchod významně posiluje celou naši skupinu v oblasti techniky a vývoje,“ říká předseda představenstva a Prezident skupiny Škoda Transportation Petr Brzezina.
Andreas Maroschick vystudoval Univerzitu vědy a technologie v polském Krakově. Poslední čtyři roky pracoval ve společnosti Knorr-Bremse. Předtím pracoval osm let pro Bombardier Transportation, kde měl na starosti LRV vozidla. Mezi lety 1989-2008 byl na několika pozicích ve společnosti Siemens. Hovoří plynně polsky, německy, anglicky a česky.
Nový senior viceprezident pro Realizaci Zdeněk Sváta zúročí své bohaté zkušenosti z oblasti techniky a řízení projektů a bude v představenstvu mateřské společnosti zodpovědný za celkovou oblast realizace projektů a plánování.

Martin Bednarz, který doposud řídil Realizaci skupiny Škoda, se nově stává odpovědným viceprezidentem v Ostravě. Zůstává předsedou představenstva Škody Vagonka a bude koordinovat strategický rozvoj firmy včetně rozšiřování výrobních kapacit v ostravském regionu.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka