Známe další trojici finalistek Miss ČR 2022

Ukončením třetího semifinálového kola známe již devět jmen finalistek Miss České republiky 2022.

Cílená propagace v Plzni

Program celého semifinále se nesl opět v duchu podpory projektu Počítače dětem, prezentace dívek v šatech, promenády v plavkách a ukázky volných disciplín. Status finalistka Miss ČR putuje do měst Pardubice, Urbanov a Brno.

Třetí semifinálového kolo národního soutěže krásný Miss České republiky představilo desítku semifinalistek. První semifinálový den se uskutečnil v pražském klubu Duplex na Václavském náměstí při příležitosti VIP události při příležitosti úspěšného zařazení klubu Duplex na 62. místo nejlepších klubů na světě. Zde byly semifinalistky poprvé představeny veřejnosti. Na akci se objevily tváře jako Felix Slováček, Barbora Mottlová, Anna Šulcová, Milan Peroutka, Karlos Terminátor Vémola a další. Druhý den byl věnován charitativní činnosti. Dívky podpořily charitativní projekt Počítače dětem návštěvou u dárce techniky společnosti Sportisimo. Poté se přesunuly na Staroměstské náměstí, kde naproti Orloji v prostorách šperkařského obchodu Erpet nalezneme kolekci šperků Miss České republiky. Třetí a zároveň poslední semifinálový den proběhl v Aquapalace Praha, kde dívky ukázaly svůj talent prostřednictvím volných disciplín a společného tanečního vystoupení. Diváci mohli vidět také módní přehlídku či promenádu v plavkách.

Tři postupující dívky doplnily finálovou devítku, kterou za 14 dní v rámci posledního semifinálového kola doplní poslední tři slečny a budeme tak znát TOP 12 letošního ročníku.

Postupující dívky čeká vždy v pondělí mediální den, kdy zavítají na obrazovky TV NOVA do pořadu Snídaně s Novou. Následně se zúčastní castingu do modelingové agentury Eskimo Bohemia Management a závěrem dne je čeká živý rozhovor ve Fajn rádiu.

Dívky o postup do finále zabojovaly módní přehlídkou, tanečním vystoupením, promenádou v plavkách značky CFBRAZIL a nechyběly ani volné disciplíny. Celým dnem se volně proplétal program Miss ČR s Fajn párty. Závěrem dne byla vyhlášena druhá trojice dívek, které se probojovaly do finále.

1. místo: Pavlína Jágrová, 23 let, Pardubice

2. místo: Martina Smejkalová, 20 let, Urbanov

3. místo: Klára Porhajmová, 18 let, Brno

Všechny semifinalistky dostaly hodnotné ceny od partnerů JSB Bijoux, JK3 Bijoux, Mironet nebo Brazil Keratin. Další ceny od partnerů budou získávat během roadshow v následujících měsících.

Jména aktuálních finalistek Miss České republiky 2022:

Natálie Kovářová, 21 let, Praha

Andrea Kaplanová, 18 let, Louny

Karolina Budka, 17 let, Praha

Natálie Kočařová, 20 let, Prostějov

Julie Hojdyszová, 22 let, Frýdek-Místek

Soňa Paldusová, 23 let, Ostrava

Pavlína Jágrová, 23 let, Pardubice

Martina Smejkalová, 20 let, Urbanov

Klára Porhajmová, 18 let, Brno

Další jména finalistek se dozvíme v sobotu dne 30. července 2022 (4. semifinálové kolo). Tímto dnem bude odstartována Missí roadshow, kterou dívky absolvují po celé ČR.

Zdroj: Miss České republiky, Jaroslav Hauer, Ondřej Čapka, Jiří Šubrt

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka