89 VÁNOČNÍCH STROMEČKŮ

89 vánočních stromečků Možná bychom se mohli zapojit do soutěže o co nejvíce českých nej, protože… 89 ozdobených, vlastnoručně vyrobených vánočních stromečků máme u nás na Mánesce! Každý rok na je na naší škole vyhlášena soutěž o nejkrásnější vánoční ozdobu, hvězdu, řetěz, atd. Letošní téma bylo nejzajímavější: O nejkrásnější vánoční stromeček. Žáci 1. stupně samostatně nebo spolu s rodiči vyráběli a zdobili své stromečky. Ty nejkrásnější vytvořili: 1. Jan Erbes, 3.A 2. Damián Eberl, 2.

Jarní servisní akce AUTO CB


89 vánočních stromečků


Možná bychom se mohli zapojit do soutěže o co nejvíce českých nej, protože…


89 ozdobených, vlastnoručně vyrobených vánočních stromečků máme u nás na Mánesce! Každý rok na je na naší škole vyhlášena soutěž o nejkrásnější vánoční ozdobu, hvězdu, řetěz, atd. Letošní téma bylo nejzajímavější: O nejkrásnější vánoční stromeček. Žáci 1. stupně samostatně nebo spolu s rodiči vyráběli a zdobili své stromečky.


Ty nejkrásnější vytvořili: 1. Jan Erbes, 3.A 2. Damián Eberl, 2. A 3. Martin Hodek, 4. A 4. Mikuláš Eberl, 4. A Zuzana Capouchová, 3. A 5. Nela Štěrbová, 5. A Jan Karlík, 4. A Marek Hála, 2. B 6. Ladislav Černý, 1. B


Na všechny děti čekala sladká odměna. Nejkrásnější stromečky si můžete prohlédnout ve stříbrském muzeu.


Kolektiv učitelek 1. st. ZŠ Mánesova


 





The post 89 VÁNOČNÍCH STROMEČKŮ appeared first on Martina Sihelská.

Autor: Martina Sihelská Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
so 19.12.2015 01:59




1 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka