Darujte cestu k vnitřní svobodě

VĚNUJTE SVÝM ŽENÁM KRÁSNÝ DÁREK – do vánoc můžete využít také AKČNÍ CENU. Dárek od nás bude dělat radost ještě dlouho dobu po vánocích. Věnujte opravdový zážitek – setkání se svým vnitřním JÁ.

Cílená propagace v Plzni

Přemýšlíte nad tím, jaký dárek koupit svojí ženě, přítelkyni, mamince, babičce … a nemůžete stále najít to pravé ořechové.

Jaký by měl dárek vlastně být?

Měl by být originální, jistě udělat radost, nejlépe tak, aby radost z něj trvala co nejdéle. Bylo by dobré, kdyby obdarované osobě splnil ještě něco navíc. Často si "něco" přejeme a někdy ani neumíme vyslovit nahlas.

Takový dárek EXISTUJE. Je to poukázka na ARTE HRÁTKY pro ženy s podtitulem „Jak poznat sám sebe“.

Svým ženám darujete vnitřní klid, sebedůvěru a sebelásku. Budou si muset ale každá, najít svojí cestu, kterou pro svůj život potřebují.  To vše pomocí techniky artefiletiky a arteterapie. Díky procesu tvoření (není nutné mít žádné výtvarné zkušenosti – čím méně, tím lépe) se nám podaří pochopit lépe samu sebe, dovolíme si tak nahlédnout pod pokličku našeho vnitřního JÁ.

Pokud se pánové rozhodnete věnovat svojí ženě tento DÁREK, dáváte dárek vlastně i sami sobě, protože když máte doma šťastnou a vyrovnanou ženu, stáváte se zároveň šťastným i Vy sám :-)

VĚNUJTE SVÝM ŽENÁM KRÁSNÝ DÁREK – do vánoc můžete využít také AKČNÍ CENU

Více info na tel: Zdeňka Šulcová 777 098 383 nebo e-mail: zdenkasulcova@centrum.cz

www.radostnik.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka