HC Škoda Plzeň na úvod sezóny vítězně

HC Škoda Plzeň v pátek porazila rivala z Varů

Cílená propagace v Plzni

  

Na úvod sezóny byl v Plzni k vidění pikantní zápas s Karlovými Varami, tedy západočeské derby. Všechna média před zápasem upozorňovala na dva drsné hokejisty v soupiskách obou týmů.

Kdo však čekal velké souboje Hollwega a Dudy se nedočkal.

Kdo přišel na pěkný hokej a krásné góly nemohl být zklamaný.

Pro mladé plzeňské družstvo byly velmi uklidňující góly z první třetiny, kdy se trefila nejzvučnější posila Plzně Marcel Hossa, poté ho následoval kapitán Ondřej Kratěna a o třetí gól se zasloužil Mário Bližňák.

Po celý zápas byli velmi aktivní a pro svůj tým platní Hollweg a Duda, druhý jmenováný před koncem první třetiny vsítil jediný gól Energie.

I když byla druhá třetina nepatrně klidnější než první, Plzni se podařilo ubránit dvě přesilové hry a střelit uklidňující gól na 4:1.

Ve třetí třetině už zcela odevzdané Vary jen dohrávaly a diváci si říkali o búra,kterého zařídil svojí přesnou střelou Jakub Lev.

Na první zápas sezóny přišlo 6667 diváků, kteří by se určitě nezlobili, kdyby měly všechny následující zápasy stejný průběh jako ten první a to včetně originální děkovačky s kytarovým vystoupením Hollwega.

Jediné co vrhá stín nakvalitu přípravy prvního zápasu sezóny jsou výsledky mládeže.Na soupiskách dorostu a juniorů se objevují nová jména a odpadají děti, které v Plzni trénují od začátku.

Otázkou zůstává, zda za výběrem hokejistů do těchto kategorií je jejich kvalita nebo osobní záměry vedení mládeže. Výsledky mládeže v prvních zápasech mluví za vše.

Renáta Černá


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 12.09.2015 19:58




0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka