Karate klub TAMASHII - Rok za námi

V tomto roce úspěšně proběhly zkoušky na technické stupně, takže z některých „vejprničáků“ jsou již oficiální karatisté. Od září pokračujeme v přípravě na další technické stupně a intenzivněji se zaměříme na přípravu pro závodní činnost. Říká k fungování klubu sportovního karate prezident spolku Marek Bezděk.

Cílená propagace v Plzni

Jsem velmi rád, že se Photopaul.cz může kromě prací pro firmy, jejichž primárním cílem je propagace vlastní značky či produktu se zaměřením na zisk, podílet i na takovýchto bohulibých, neziskových projektech, které se zaměřují na zlepšení fyzické kondice dětí a mládeže. Možná ještě důležitější je přesah tohoto sportu pro rozvoj osobnosti vycházející z principů karate, jako je např. respekt, sebeovládání či seberealizace. Díky této spolupráci bylo možné vedle fotografování připravit také web, celkovou vizuální identitu klubu i propagační materiály a dárkové předměty. Přeji klubu hodně úspěchů v této činnosti a hodně nových nadějných karatistů.

A co k prvnímu roku fungování klubu říká prezident spolku Marek Bezděk: 

V tomto roce úspěšně proběhly zkoušky na technické stupně, takže z některých „vejprničáků“ jsou již oficiální karatisté. Od září pokračujeme v přípravě na další technické stupně a intenzivněji se zaměříme na přípravu pro závodní činnost.

V současné době v oddílu působí dva trenéři s licencí B a s druhým a pátým danem (černý pás).

Podařilo se nám také navázat úzkou spolupráci s hlavním trenérem národní reprezentace Miroslavem Hýskem, který je pro oddíl velkou inspirací, a to především díky jeho tréninkovým metodám. Byla nám přislíbena možná účast na trénincích s dětmi z národní reprezentace, což by pro náš oddíl bylo velkým přínosem.

Od září již budou tréninky probíhat na speciálním povrchu určeném ke karate. Díky podpoře TJ Sokol Vejprnice a Obci Vejprnice, budeme používat velké množství pomůcek pro tréninkový rozvoj a nově i zrcadlovou stěnu. 

Rád bych poděkoval Petru Paulovi z Photopaul.cz za fotografické a grafické práce, které pro náš klub v uplynulém roce realizoval.

Nábor nových členů a další podrobné informace např. o časech tréninků najdete na webu www.karateklubtamashii.cz.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka