Mladí nohejbalisté Tomáš Rott, Ondřej Sutnar a Milan Vaňourek z AC Zruč Senec vyhráli krajské kolo a pojedou na Mistrovství České republiky

O uplynulém víkendu proběhl v Plzeňském kraji 2 Turnaj letošní sezony mladší mládeže v nohejbale, kde se vítěz kvalifikuje na Mistrovství České republiky.Do soutěže vyběhlo 8 dvojic z Plzeňského kraje. Vyvrcholení nohejbalového klání mladých nohejbalistů bylo napínavé.

Cílená propagace v Plzni

O uplynulém víkendu proběhl v Plzeňském kraji 2. turnaj letošní sezóny mladších žáků v nohejbale, kde se vítěz kvalifikuje na Mistrovství České republiky. Do soutěže vyběhlo za slunečného počasí na kvalitně připravenou antuku 8 dvojic z různých měst a obcí Plzeňského kraje. Žákovským  turnajem nejlépe procházely týmy Baníku Stříbra a AC Zruč-Senec, tradiční bašty nohejbalu, které se probojovaly bez prohry do samotného finále. Vyvrcholení nohejbalového klání mladých nohejbalistů bylo napínavé a dramatické až dokonce. Do vedení šli nejdříve mladí Baníkovci ze Stříbra, které zdobila dobrá mezihra. Nohejbalisté Rott a Sutnar se však nenechali zaskočit, brzy se otřepali a po prohraném prvním setu vyhráli po boji zaslouženě druhý. Soustředěnou souhrou, výborným podáním i příjmem Tomáše Rota, kvalitními nahrávkami a dobrou poziční hrou Ondřeje Sutnara, nasazením, soustředěností a příkladným odhodláním,převážili zápas na svoji stranu, kde v napínavém závěru z nepříznivého stavu 4:9 otočili výsledek a vyhráli nejtěsnějším rozdílem 10:9! Po zásluze si tak odvezl mladý tým, zkušeně vedený trenérem Vaňourkem, zlaté medaile a pohár. Svým vítězstvím si kluci vybojovali i účast na prestižním celorepublikovém finále turnaje o Mistra České republiky ve své kategorii, které se bude hrát v červenci. Držme jim palce, ať se jim podobný úspěch daří brzy zopakovat.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 11.05.2015 16:40




5 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka