Turnaj Mistrů v nohejbale se konal v Plzni Lobzích tento víkend

Velký turnaj ovládl klan Sutnar a syn.

Jarní servisní akce AUTO CB

Společensko sportovně založené občanské sdružení Motáček organizovalo v sobotu 16. září 2017 pro své příznivce velkolepý turnaj v nohejbale. 

Hojná skupina účastníků se sešla v Plzni Lobzích ve sportovním areálu Sokola Letná vedle restaurace Tunel. Akce začala už v ranních hodinách. Na úvod turnaje si zůčastnění vyslechli krátký ,ale o to vic výstižný,působivý a motivační  proslov, který s chutí odprezentoval zkušený Evžen Zavadil, výkonný předseda klubu. Turnaj byl náročný po všech stránkách. Členové sdružení ukázali mimořádnou schopnost bojovat, jak se svými soupeři v jednotlivých kláních, tak se zimou. Hráči se nenechali odradit chladným počasím a našli úspěšnou cestu, jak se s ním vyrovnat a to v průběhu celého dne. K vidění bylo mnoho skvělých zápasů, mimořádných výměn a fenomenálních finesů. 

Turnajem bez zaváhání prošla dvojice Sutnar Radek se synem Ondrou, kteří přes mimořádnou sílu a odhodlání soupeřů bez zaváhání vyhráli. Především syn Ondřej, přez svůj nízký věk 14 let, skvěle vedl dvojici za zlatým pohárem a osobní obhajobou.Turnaj proběhl v duchu fair play a po zásluze byli všichni odměněni pestrou paletou vynalézavých cen. Ceny byly  nápaditě motivační a vedly hráče k mnohdy až neskutečným výkonům, což diváci kvitovali. Hlavní cena ve formě večeře s legendou Jirkou Hájkem hnala všechny účastníky k vítězstí. Další ceny však byly neméně hodnotné, například originál voda Poděbradka, s obzvláště silnou dávkou zdravotně nezávadného sirovodíku a rezavého železa, dále odborně naučná a vzdělávací DVD, časopis Květy, poukaz na  pomoc s nalezením klíčů,  vstupenka do areálu Prazdroje, či úzce odborné osobní  proškolení  policistkou. Na druhém místě skončila z mládí sehraná plzeňsko-poděbradská dvojice Roman Šulc Šurda a Vráťa Opl Colombo, která se statečně a odhodlaně vyrovnávala v průběhu turnaje s  pro ně velice nízkými venkovními teplotami. Na třetí místo se po skvělém finiši probojovala dvojice Tomáš Rous a Petr Noháček, kteří tak uplatnili svůj skvělý fyzický font, prvky akrobacie a gymnastiky ,a především zkušené rozložení sil během turnaje, kdy každým zápasem se zvedal jejich výkon. Čtvrtou příčku obsadila druhá dvojice otec a syn a to Zavadilovi, kteří měli skvělý úvod do turnaje,kdy se jim dařilo zaskočit  aktivním pohybem, nečitelnou hrou a překvapivou kreativní finálovkou, nejednoho ze zkušenějších soupeřů.závěru ovšem  doplatili na chybějící zkušenost a záludně foukající boční vítr. Páté místo obsadila druhá poděbradsko-plzeňská dvojice mladíků Petr Prokeš s Michalem poděbradským, kteří po dobu celého turnaje prokazovali veliké odhodlání a nasazení, byť výsledkově to na lepší umístění  v ostré konkurenci zatím nestačilo. Skvělé šesté místo vybojovala s nadhledem po zásluze jedna z dvojic favoritů Richard Fišer Mistr a Stanislav Stenly Škach, zkušení a protřelí matadoři z Plzně a Touškova, kteří do turnaje dali vše co mohli,a to nejlepší si dlouho nechávali na závěr, až na to nakonec nepřišlo. Zaměřili se především na druhou fázi turnaje, kde rozhodně nezklamali a prokázali své silné kvality. 

Po aktivním odehrání turnaje proběhla v restauraci Tunel tradiční, velice zdařilá beseda o sportu. Mimořádné poděkování si zaslouží hlavní organizátor Evžen Zavadil, který se zasloužil o hladký a bezproblémový průběh celé akce ke spokojenosti všech zúčastněných. Byla to po všech směrech vydařená akce a tato společnost znovu prokázala, že se umí pobavit na hřišti i mimo něj. 

Fotogalerie
Autor: Radek Sutnar Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 18.09.2017 11:36




3 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka