Svatební korzování - svatební veletrh jinak

Srdečně Vás zveme na 1. ročník svatebního veletrhu, který se uskuteční 19. 2. 2017 v prostorách kulturního domu Šeříkovka. Přijďte nasát svatební atmosféru a inspirovat se novinkami na poli svateb pro rok 2017. Letos si na své přijdou nejen nevěsty,ale prostor zde budou mít také dodavatelé, kteří i ženichům zpříjemní plánování dne D. Svatební veletrh se koná za podpory květinového servisu Le Fleur Design a Fat and Hungry production.

Jarní servisní akce AUTO CB

Těšte se na atraktivní přehlídky svatebních a společenských šatů. Uvidíte kouzelná díla kreativních cukrářů i skvělou nabídku fresh cateringů. Líbit se vám jistě budou originální svatební oznámení i úžasná výzdoba, kterou na 1. svatební veletrh zajistí firma Le Fleur Design.

Za zmínku stojí i přednášky z Tantra centra Plzeň v podání Daniely Lukešové na zajímavá témata: Jak přežít svatební šílenství, aby to pár sblížilo a neunavilo a druhá přednáška - Svatba je za námi, co bude dál? Na závěr 1. svatebního veletrhu uvidí návštěvníci autorskou divadelní hru Nach-či z prostředí svatební agentury. Uvede ji plzeňské divadelo MAEBH.

Celou akci doprovodí DJ Poeta z Radia Spin, moderátorem veletrhu bude Stanislav Jančík. Další podrobnosti najdete na oficiálních webových stránkách veletrhu.

Svatební veletrh se koná za podpory květinového servisu Le Fleur Design a Fat and Hungry production. Partnery jsou zpravodajský server Plzeň.cz , regionální televize Plzeň TV a Svatba.cz

Autor: Kateřina Empergerová Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka