ADVENT V LESE MĚL REKORDNÍ ÚČAST

Už osmým rokem se ve Stříbře konal tak zvaný Advent v lese, který je vždy před vánočními svátky na vrcholu Ronšperku. Akci pořádá sdružení STROM a letos přišlo nahoru několik stovek lidí. „Ani si to netroufnu odhadnout, je toho hodně a lidé přicházejí a odcházejí. přípravy byly celý den, od rána jsme po cestě aranžovali vánoční dekorace, betlém a také asi 850 svíček ve sklenicích, které ozařují cestu od řeky Mže až na vrchol kolem kapliček,“ uvedl Tomáš Möller, člen... The post

Cílená propagace v Plzni

Už osmým rokem se ve Stříbře konal tak zvaný Advent v lese, který je vždy před vánočními svátky na vrcholu Ronšperku. Akci pořádá sdružení STROM a letos přišlo nahoru několik stovek lidí. „Ani si to netroufnu odhadnout, je toho hodně a lidé přicházejí a odcházejí. přípravy byly celý den, od rána jsme po cestě aranžovali vánoční dekorace, betlém a také asi 850 svíček ve sklenicích, které ozařují cestu od řeky Mže až na vrchol kolem kapliček,“ uvedl Tomáš Möller, člen sdružení.  Původní inspiraci našli pořadatelé  v akci Advent im Wald, která probíhá každoročně ve Friedrichshaengu nedaleko Schönsee. Trochu ji však upravili po našem, zatímco Němci to mají jako vánoční trhy v lese, Stříbrští to pojali jako setkání a odpočinutí si v přírodě s přáteli.

S vnukem Martinem přišla také Ludmila Balvínová ze Stříbra. „Myslím, že už jsem tu takhle potřetí. Letos je krásné ideální počasí, takové tak na barvení velikonočních vajec. Ale je tu dnes až přelidněno. Ale pořadatele musím pochválit, výzdoba po cestě je úžasná, museli tomu věnovat mnoho hodin práce. A navíc, každý rok sem přibude něco nového,“ chválila Balvínová.
MarS




 


The post ADVENT V LESE MĚL REKORDNÍ ÚČAST appeared first on Martina Sihelská.

Autor: Martina Sihelská Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
ne 20.12.2015 14:23




0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka