DRUHÝ DÁREK ČEKAL V KULTURNÍM DOMĚ

Pátek 25. prosince patřil také ke štědrému dni, druhý vánoční dárek přinesli stříbrští hudebníci v podobě koncertu pod názvem Hudba jednoho města. Kulturní dům ve Stříbře tak uvítal na pódiu řadu kapel, které hrály až do nočních hodin. „Hudební dárek má už 15. narozeniny. Tolik let se zde vždy 25. prosince scházíme. Dnes přišlo přes dvě stovky účastníků a my jsme rádi, že nás takto podpořili. Věřím, že se všichni dobře bavili,“ uvedl jeden z pořadatelů Martin Rybecký. Pobavit se...

Cílená propagace v Plzni

Pátek 25. prosince patřil také ke štědrému dni, druhý vánoční dárek přinesli stříbrští hudebníci v podobě koncertu pod názvem Hudba jednoho města. Kulturní dům ve Stříbře tak uvítal na pódiu řadu kapel, které hrály až do nočních hodin. „Hudební dárek má už 15. narozeniny. Tolik let se zde vždy 25. prosince scházíme. Dnes přišlo přes dvě stovky účastníků a my jsme rádi, že nás takto podpořili. Věřím, že se všichni dobře bavili,“ uvedl jeden z pořadatelů Martin Rybecký.
Pobavit se přišla i Zdeňka Hanousková. „Poslední roky chodím pravidelně, jsem tu už asi popáté. Mám tuhle hudbu ráda, vyrazím s přítelem a partou, navíc tu potkám spoustu různých známých, které jsem třeba ani celý rok neviděla. Je to tu fajn, takové rodinné prostředí, dalo by se říci,“ uvedla mladá návštěvnice.

MarS

Foto: M. Sihelská, V. Novotný, L. Kajaba




 


The post DRUHÝ DÁREK ČEKAL V KULTURNÍM DOMĚ appeared first on Martina Sihelská.

Autor: Martina Sihelská Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
so 26.12.2015 10:17




0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka