Druhý plzeňský obvod pronajímá Kulturní dům Šeříková k pořádání různých druhů akcí

Kulturní dům Šeříková má většina lidí spjatý především s konáním rockových koncertů. V současné době je však využití kulturního domu mnohem širší a koncerty nejsou jedinými akcemi, které zde probíhají. Rekonstruované prostory jsou připraveny k pořádání Vašich akcí.

Cílená propagace v Plzni

Díky navýšené kapacitě hlavního sálu a modernizaci dalších prostor KD Šeříková se zde mohou konat maturitní plesy i jiné školní či společenské akce, firemní akce, promo akce, semináře, oslavy, schůze či setkání různých zájmových skupin a další. Stolové uspořádání lze přizpůsobit individuálně charakteru akce.

„Díky odstranění dřívějších kójí při se zvětšila plocha hlavního sálu. Kapacita se dále rozšířila přístavbou balkónů při obvodových stěnách sálu. Po rekonstrukci nově vznikla i malá zasedací místnost, která je dokonale odhlučněna od hlavního sálu. Podařilo se také zlepšit akustické vlastnosti sálu, což potěší zejména návštěvníky akcí shudebními vystoupeními, kterých se zde koná stále dostatek,“ zhodnotil přínosy rekonstrukce z roku 2015 starosta MO Plzeň 2 – Slovany Lumír Aschenbrenner.

Městský obvod Plzeň 2 – Slovany vychází vstříc ale také školám, neziskovým organizacím nebo seniorům, kterým prostory KD Šeříková pronajímá za zvýhodněných podmínek. Více informací o KD Šeříková se dozvíte na webu umo2.plzen.eu nebo u pana Machačného na telefonním čísle +420 777 547 657. Aktuální dění Kulturního domu Šeříková můžete sledovat také na facebooku Kulturní dům Šeříková.

Kapacita sálu

  • Sál: 284 m2

  • Balkón, předsálí, galerie: 212 m2

  • Kapacita sálu vč. balkonu, předsálí a galerie: 446 osob

  • Kapacita jeviště: max. 50 osob

Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 2 - Slovany Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka