FINÁLOVÝ MOTUL CUP VE STŘÍBŘE KOŘISTÍ RUDY WESCHTY

Finálový MOTUL CUP ve Stříbře kořistí Rudy Weschty Motokrosu chtivé publikum využilo příjemného počasí a v neděli 23. října 2016 v hojném počtu obsadilo Terén sv. Petra ve Stříbře při MOTUL CUPu, sdruženém přeboru Čech západních, středních a severních. Podzimní klasika nabídla velmi pestrou podívanou na náročném povrchu s kolejemi. Soutěžilo se na kompletní zdejší trati včetně obřího skoku přes silnici. K vidění byly hlavní přeborové kubatury, hobby třídy a veteráni klasici. Zejména místní fan

Cílená propagace v Plzni


Finálový MOTUL CUP ve Stříbře kořistí Rudy Weschty
Motokrosu chtivé publikum využilo příjemného počasí a v neděli 23. října 2016 v hojném počtu obsadilo Terén sv. Petra ve Stříbře při MOTUL CUPu, sdruženém přeboru Čech západních, středních a severních. Podzimní klasika nabídla velmi pestrou podívanou na náročném povrchu s kolejemi. Soutěžilo se na kompletní zdejší trati včetně obřího skoku přes silnici. K vidění byly hlavní přeborové kubatury, hobby třídy a veteráni klasici.
Zejména místní fanoušky musely potěšit i výsledky závodů, protože domácí hvězda Rudolf Weschta (Suzuki) rozdrtila konkurenci v nejrychlejší třídě MX1. Činili se ale i ostatní piloti ze Stříbra a okolí, když Jiří Valeš (Yamaha) vyhrál v Hobby MX1, Dominik Vraný (KTM) před Jakubem Kosem (Suzuki) v Hobby MX2 a Jan Jarolím (ČZ) ve veteránech klasicích v kategorii 20 – 40 let.
Pečlivá příprava podniku od AMK Stříbro, náročná a přehledná trať klasického stylu, skvělé představení domácích jezdců a bezkonkurenční obecenstvo opět poskládaly mozaiku motokrosové show, kterou lze zažít pouze na Terénu sv. Petra. Pořadatelé děkují všem účastníkům a dovolují si již nyní pozvat na jubilejní 70. sezónu, kterou budeme otevírat 29. dubna 2017 stylově závodem v klasickém motokrosu ECMO Classic European Championship.
Text: Miroslav Šimek
Foto: Monika Šavlová, Laco Kajaba

The post FINÁLOVÝ MOTUL CUP VE STŘÍBŘE KOŘISTÍ RUDY WESCHTY appeared first on Martina Sihelská.

Autor: Martina Sihelská Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
čt 27.10.2016 00:18




0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka