Hypotéka bez dokládání příjmu lze vyřídit snadno a rychle

Nechcete se nechat zpovídat od banky a dokládat své příjmy? Gave finance vám pomohou hypotéka získat i bez banky!

Jarní servisní akce AUTO CB

Žádné dokládání příjmu

Banka po vás chce další a další dokumenty, nevyhovujete, nechtějí vám půjčit? Co teď? Sjednejte si schůzku v Gave finance. Nebudou po vás chtít žádné dokládání příjmu! Na hypotéky bez dokládání příjmu jsme odborníci. 

Nebankovní hypotéka s úrokem již od 6,9 % ročně

Gave Finance je finanční a poradenská kancelář s působností po celé ČR. U nás nemusíte předkládat potvrzení o příjmech nebo daňové přiznání. Osobně se s vámi potkáme a navrhneme vám optimální řešení. Navrheneme vám nejvýhodnější hypotéku pro vaší finanční situaci. Osobní schůzka se může uskutečnit u nás v kanceláři v budově Českého rozhlasu v Plzni nebo u Vás doma. 

Co vám schválíme, to vám dáme

Pokud žádáte o nebankovní hypotéku ve výši 1200 000 Kč a tato částka Vám bude schválena, tak vám přesně tuto částku převedeme na váš bankovní účet. Fyzické náklady, které se u bankovních ústavů platí předem, aniž by měl žadatel jistotu, že mu bude vůbec půjčka schválena (např.nemovitosti), vám k úvěru přičteme, to znamená neodečteme! 

Peníze jsou zaslány na Váš bankovní účet v celkové schválené výši a jejich použití je plně na Vás. Pro klienty , kteří mají dobrou platební morálkou poskytujeme bonusy ve formě snížení úrokových sazeb a měsíčních splátek. 

O hypotéku bez doložení příjmu je zájem

Hypotéky bez doložení příjmů je žádaný finanční produkt, který však nabízí téměř výhradně nebankovní společnosti. Ověřená společnost, která nebankovní půjčky poskytuje je GAVE FINANCE. Neváhejte a využijte aktuální nabídku a možnost získat nejvýhodnější hypotéku!

Máte o nebankovní hypotéku bez dokazování příjmu zájem?

Kontaktujte GAVE FINANCE:

Telefon: +420 608 332 821

E-mail: gave1@seznam.cz

Adresa: nám. Míru 2363/10, 301 00 Plzeň 3-Jižní Předměstí

Web: www.gave-finance.cz

Autor: GAVE FINANCE Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka