K létu patří grilované maso, zelenina, sendviče

Také milujete léto kvůli grilovačkám s přáteli? Máme pro vás několik prima tipů na letní pohodu!

Cílená propagace v Plzni

Grilování je záležitostí dovolených, prázdnin a léta. Grilovat můžete však i v zimě. Jak? Používejte elektrické grily, které jsou vhodným řešením do panelových bytů, na balkony a terasy, ale i pro zahrady a pergoly, kde mohou být zároveň i pěkným designovým doplňkem. A teď zpět k letní pohodě!

Elektrické grily zažívají velký boom, jsou oblíbené zejména u žen

Proč mají ženy rády elektrické grily? Z jejich pohledu jsou bezpečné, jednoduché na obsluhu a údržbu. Odnímatelné části je možné mýt v myčce na nádobí. Grilování na elektrických grilech si oblíbí i zastánci zdravého stravování, protože tuk je zachycován do odkapní nádobky a nedochází tak ke styku tuku s rozpáleným uhlím, ze kterého by se vypařovaly zdraví škodlivé látky.

Hitem tohoto léta jsou kontaktní grily

Proč jsou nyní hitem kontaktní grily? Protože jde o výkonné grily, které můžete rozevřít a používat podobně jako elektrické stolní grily. Napříkad s kontaktními grily Catler dokážete vždy připravit lahodné pokrmy od lehké snídaně až po stylovou večeři. Díky speciálnímu povrchu grilovacích desek Quantanium™ se minimalizuje používání tuků. Grilování se tak stane oblíbenou úpravou jídla i pro milovníky zdravého stravování.

Víte, co je základem úspěchu při každém grilování?

Prozradíme vám, v čem je základ úspěchu letního i zimního grilování. Jde především o kvalitní vyzrálé maso a gril, který poskytuje dostatečnou a konstantní teplotu! Chcete vědět, jaký gril je pro vás nejlepší? Zajděte se podívat do kamenné prodejny ELEKTRO EFEKT s.r.o. v Klatovech, kde vám zkušení odborníci poradí anebo se podívejte na eshop www.elektroefekt.cz.

Chcete poradit, jaký gril vybrat?

Zavolejte na telefon  +420 724 824 420 nebo napište na e-mail: info@elektroefekt.cz a také se můžete podívat na web: www.elektroefekt.cz.

Fotogalerie
Autor: Kateřina Štveráková Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka