KLÁŠTEREM VONĚLA ZABIJAČKA

Nádvoří kladrubského kláštera a podloubí u vchodových vrat už pamatuje spousty různých vůní. Přes léto se zde line nejen vůně vařených dobrot ze zdejší klášterní restaurace, ale i vůně z nově otevřeného archivu parfémových vůní, v září pro změnu bývá cítit med, medovina a v listopadu je to již tradičně  vepřové. Nejinak tomu bylo i letos, kdy se zde ve dnech 12-13.11. konaly již páté vepřové hody. Výběr byl opět široký, jelítka, jitrničky, polévka, škvarky i škvarková pomazánka, tlačenky, klob



Nádvoří kladrubského kláštera a podloubí u vchodových vrat už pamatuje spousty různých vůní. Přes léto se zde line nejen vůně vařených dobrot ze zdejší klášterní restaurace, ale i vůně z nově otevřeného archivu parfémových vůní, v září pro změnu bývá cítit med, medovina a v listopadu je to již tradičně  vepřové. Nejinak tomu bylo i letos, kdy se zde ve dnech 12-13.11. konaly již páté vepřové hody. Výběr byl opět široký, jelítka, jitrničky, polévka, škvarky i škvarková pomazánka, tlačenky, klobásky …. prostě vše, co k pravé zabijačce patří.  Pochutnal si tak každý, kdo si dal něco dobrého ať už na místě či si odnesl mastnou dobrůtku domů.
Monika Šavlová

The post KLÁŠTEREM VONĚLA ZABIJAČKA appeared first on Martina Sihelská.

Autor: Martina Sihelská Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 14.11.2016 00:56




0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka