Koupelna v barvách duhy

Koupelna je místem ranního osvěžení i večerní relaxace. A barvy mají na pohodu všech členů rodiny nemalý vliv.

Jarní servisní akce AUTO CB

Světlá či tmavá, studená nebo teplá?

Obecně platí, že tmavé odstíny jsou velmi působivé, ale hodí se spíše do velkých prostor. Rozměrově skromnějším koupelnám tmavá dlažba cenné centimetry opticky ubírá. Naopak světlé obklady a dlažba dokážou i malou koupelnu prozářit a naoko zvětšit.

Teplé i studené odstíny barev mají své zastánce a odpůrce. Nejlépe je proto dát na vlastní pocity a spíše se soustředit na jednoduchost a eleganci vybíraných dlažeb. Výrazný vzor či nápadné barevné kombinace mohou následně komplikovat výběr koupelnových doplňků a textilu. Také je pravděpodobné, že barvy, které jsou hitem jediné sezóny, brzy všechny uživatele koupelny omrzí.

Koupelnové doplňky jako šperk

Každou koupelnu dotváří detaily – držáky ručníků, madla, dávkovače mýdla či sklenky na zubní kartáčky. Nejlépe je vybírat všechny z jedné designové řady, aby vše ladilo a jednotlivé prvky se vzájemně doplňovaly. Pokud je základní barva obkladů neutrální, je velmi snadné změnit vyznění koupelny pomocí barevných ručníků, osušek a koberců. Moderní koupelnové koberce a předložky se prodávají v celé škále barev a díky použitým materiálům jsou velmi lehce udržovatelné.

Vybavení do koupelny za příjemnou cenu

Někdy je možné získat doplňky do koupelny za cenu nižší o desítky procent. Stačí sledovat výprodej koupelnových doplňků a získat tak možnost koupit designové kousky za zlomek původní ceny. To potěší každého, kdo má rád originální bytové prvky a chce jimi vybavit i koupelnu či toaletu.

Pohodlný nákup přes internet

Nákup přes specializovaný eshop je komfortním a rychlým řešením výběru koupelnových doplňků. Zboží, které je skladem, je zpravidla odesíláno do 24 hodin po objednávce. Společnost Kreiner patří mezi největší prodejce v republice a svým zákazníkům nabízí i návštěvu v luxusních vzorkovnách koupelen, kde má každý možnost prohlédnout si desítky vzorových realizací. Výhodou osobní návštěvy vzorkovny je především možnost odborného poradenství při výběru.

Kde společnost Kreiner najdete?

Adresa: Tyršova 686, 330 27Vejprnice u Plzně
ESHOP: http://www.eshop-kreiner.cz/cs/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/kreiner.cz

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka