KRAJČO JEL NA DORAZ, PAK SE JEŠTĚ PODEPISOVAL

 Strhující podívanou si vychutnala tisícovka návštěvníků koncertu Kryštof ve stříbrském kulturním domě, kteří se sjeli z celé naší republiky. Kapela podala jedinečný výkon, řada lidí navíc ocenila kladně i pohybové nadání zpěváka Richarda Krajča. Výborný výkon podali i předskokani, kapela EzyWay, která vznikla před pěti lety v Ostravě. Kryštof to rozbalil v plné parádě, publikum doslova šílelo, zvláště, když se zpěvák vrhl do davu na nafukovacím člunu, ve kterém „přeplaval“ na druh


 Strhující podívanou si vychutnala tisícovka návštěvníků koncertu Kryštof ve stříbrském kulturním domě, kteří se sjeli z celé naší republiky. Kapela podala jedinečný výkon, řada lidí navíc ocenila kladně i pohybové nadání zpěváka Richarda Krajča. Výborný výkon podali i předskokani, kapela EzyWay, která vznikla před pěti lety v Ostravě.
Kryštof to rozbalil v plné parádě, publikum doslova šílelo, zvláště, když se zpěvák vrhl do davu na nafukovacím člunu, ve kterém „přeplaval“ na druhou stranu sálu, a tam v přímém kontaktu s lidmi opět zazpíval. Cesta zpět byla stejná, ale už bez člunu. Na závěr Richard Krajčo musel několikrát přidat a vhodil do davu i své tričko, ve kterém vystupoval.

To zachytila Anna Demčáková ze Stříbra. „Tak to mám moc velkou radost, ještě si jej dám podepsat. Ani ho nebudu prát, i když je propocené. Já mám tuhle kapelu moc ráda, jsou to skvělí muzikanti. A líbilo se mi i to, že myslel na ty diváku vzadu a nechal se k nim přenést, aby ho také viděli z blízka. Je úžasný,“ chválila mladá fanynka ze Stříbra.

Z Bezdružic přijela i rodina Maškových.“Jak jsme zaslechli, že tu budou, hned jsme si zajišťovali vstupenky. Koncert jsme si vážně moc  užili. Každý rok to mají dokonalejší a originálnější. Líbila se nám i před kapela. Stříbrský kulturní dům sice nemá tak dobrou akustiku jako jiné budovy, ale stálo to za to,“ řekl Milan Mašek z Bezdružic.

Po závěru následovala autogramiáda. „Jsem velmi unaven, ale podepíšeme se všem, kdo mají zájem,“ uvedl zpěvák Krajčo.

MarS




The post KRAJČO JEL NA DORAZ, PAK SE JEŠTĚ PODEPISOVAL appeared first on Martina Sihelská.

Fotogalerie
Autor: Martina Sihelská Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 28.02.2016 12:53




0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka