KRASÍKOV VÍTAL JARO

Vypouštění kůzlat do venkovních výběhů, venkovský jarmark, jízdy historickým motorákem i autobusem, pochod za mašinkou ale i soutěžní pečení buřtů. Také takové byly nedělní Oslavy jara na Konstantinolázeňsku. Do Dvora Krasíkova přišlo podle organizátorů mnohem více návštěvníků než loni. „Nedokážu to zatím přesně odhadnout, ale když to porovnám s loňskem, tak určitě tu máme přes dva tisíce lidí,“ uvedla za Dvůr Krasíkov Libuše Sittová. Jednou z lákavých atrakcí bylo vyvádění kůzlátek do v



Vypouštění kůzlat do venkovních výběhů, venkovský jarmark, jízdy historickým motorákem i autobusem, pochod za mašinkou ale i soutěžní pečení buřtů. Také takové byly nedělní Oslavy jara na Konstantinolázeňsku.
Do Dvora Krasíkova přišlo podle organizátorů mnohem více návštěvníků než loni. „Nedokážu to zatím přesně odhadnout, ale když to porovnám s loňskem, tak určitě tu máme přes dva tisíce lidí,“ uvedla za Dvůr Krasíkov Libuše Sittová. Jednou z lákavých atrakcí bylo vyvádění kůzlátek do venkovního výběhu. To se odehrálo nadvakrát, dopoledne do výběhu pod širým nebem se přesunuly bílé kozy, odpoledne hnědé. Celkem na sto padesát. V obou případech návštěvníci vytvořili uličku, kudy prošly kozy a kůzlata. „Po zkušenostech z minula trochu chyběl odpolední program, chtěli to vidět i lidé, kteří se nemohli dostat na jedenáctou hodinu, proto jsme vyvádění pro návštěvníky takto rozdělili“ dodala Sittová. Na léto mají ve Dvoře Krasíkov připraven program, jmenujme tradiční country bály a na konec roku chystají novinku v podobě vánočně tematicky laděné akce.
Text: Antonín Hříbal
Foto: Helena Kokrmentová
Zdroj: http://tachovsky.denik.cz/zpravy_region/jaro-oslavili-vypoustenim-kuzlatek-i-jizdou-motorakem-20160328.html

 
The post KRASÍKOV VÍTAL JARO appeared first on Martina Sihelská.

Autor: Martina Sihelská Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 28.03.2016 11:45




0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka