NA NOVÝ ROK SE STŘÍBRŠTÍ SEŠLI U PUNČE

Už tradičně několik let za sebou se scházejí lidé ve Stříbře vždy 1. ledna v centru města na přípitek s novoročním punčem. Tak se stalo i letos, náměstí bylo plné, pro děti byl teplý čaj, dospělí si dali sladký punč, který mohli mít i v originálních, ručně točených keramických kalíšcích s chráněné dílny z Nečtin.

Jarní servisní akce AUTO CB

Akce začala v odpoledních hodinách a vyvrcholila v sedmnáct hodin velkým ohňostrojem. "Už jsem na této akci dvakrát byl, letos jdu tedy potřetí. Přišel jsem s manželkou a synem, domů si koupíme hrneček, my je sbíráme. Ony jsou ty šálky velmi pěkné, je vidět, že jde o ruční práci," pochválil kalíšky Bohdan Pokorný ze Stříbra. "Je tu mnoho známých, popřejeme si do nového roku, nejvíce zdraví," dodal.


S rodinou přišla i Markéta Kunstová. "Náš dvouletý Matýsek uvidí první ohňostroj, je dobře, že je takto odpoledne. Já asi dva roky na této akci nebyla, naposledy, když bylo náměstí v rekonstrukci a punč se prodával u kina. Jako akce je to fajn, lidé si tu popřejí, potkají se a děti mohou vidět ohňostroj, který by asi jinak ani neviděly," řekla mladá maminka.


Fotogalerie
Autor: Martina Sihelská Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka