OHLÉDNUTÍ ZA POSLEDNÍM DNEM ŠKOLY V ČERNOŠÍNĚ

Poslední školní den roku 2015 patřil v černošínské škole vánoční  besídce, kterou připravovali žáci deváté třídy. Nejvíce práce odvedly hlavní pořadatelky Natálie Tuková a Kateřina Jabůrková. „Připravily jsme soutěž pro všechny žáky druhého stupně. Zahájení proběhlo v tělocvičně, pak následovala cesta po třídách, kde byla stanoviště s různými úkoly. Závěr patřil hrané pohádce a přehlídce nejhezčích vánočních masek,“ uvedly pořadatelky. Děti si tak postupně vyplnily vánoční tajenku,

Cílená propagace v Plzni

Poslední školní den roku 2015 patřil v černošínské škole vánoční  besídce, kterou připravovali žáci deváté třídy. Nejvíce práce odvedly hlavní pořadatelky Natálie Tuková a Kateřina Jabůrková. „Připravily jsme soutěž pro všechny žáky druhého stupně. Zahájení proběhlo v tělocvičně, pak následovala cesta po třídách, kde byla stanoviště s různými úkoly. Závěr patřil hrané pohádce a přehlídce nejhezčích vánočních masek,“ uvedly pořadatelky.

Děti si tak postupně vyplnily vánoční tajenku, zahrály si pantomimu, hádaly hlášky z filmů nebo písniček.
„Taková škola mě bavila, líbily se mi soutěže i hádanky. A někteří měli hezké masky,“ uvedl Ladislav Nistor ze šesté třídy.

Snažení žáků závěrem ohodnotili i učitelé a ředitelka školy Dagmar Varousová. „Besídku každoročně připravují nejstarší žáci. Umí programem všechny překvapit. Už to bereme jako tradici,“ řekla s úsměvem ředitelka.

MarS





The post OHLÉDNUTÍ ZA POSLEDNÍM DNEM ŠKOLY V ČERNOŠÍNĚ appeared first on Martina Sihelská.

Autor: Martina Sihelská Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
ne 27.12.2015 23:04




0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka