POUŤOVÁ ZÁBAVA V ČERNOŠÍNĚ MĚLA VYPRODÁNO!

Tradiční pouťová zábava se konala o víkendu v Černošíně. K tanci a poslechu hrála kapela Revolever a na sále bylo vyprodáno do posledního místa. Velký potlesk získaly děti z tanečního kroužku pod vedením Veroniky Merglové, které zatančily Memories – vzpomínky. „Tanec byl tak nazván, protože je to prý vzpomínková tanec vedoucí Veroniky. Během zábavy pak byla ještě dámská volenka, kdy tanečnice dostávaly perníková srdce a jako překvapení zatančily  také tanečnice “ Užofky“

Cílená propagace v Plzni


Tradiční pouťová zábava se konala o víkendu v Černošíně. K tanci a poslechu hrála kapela Revolever a na sále bylo vyprodáno do posledního místa. Velký potlesk získaly děti z tanečního kroužku pod vedením Veroniky Merglové, které zatančily Memories – vzpomínky. „Tanec byl tak nazván, protože je to prý vzpomínková tanec vedoucí Veroniky. Během zábavy pak byla ještě dámská volenka, kdy tanečnice dostávaly perníková srdce a jako překvapení zatančily  také tanečnice “ Užofky“ z Únehlí,  které dokonale předvedly Labutí jezero. Lidé byli nadšení a děvčata z Únehlí ještě musely opakovat skok černého labuťáka. Atmosféra byla skvělá až do ranních hodin,“ uvedla jedna z pořadatelek Martina Janotová.
Návštěvníci také obdivovali krásnou výzdobu sálu, o tu se postaraly děti z MŠ a ZŠ Černošín, a pomáhali jim  i členové  SDH Černošín, Dagmar Varousová, Eva Klusáčková a Martina Janotová.
Foto. Martina Janotová

The post POUŤOVÁ ZÁBAVA V ČERNOŠÍNĚ MĚLA VYPRODÁNO! appeared first on Martina Sihelská.

Autor: Martina Sihelská Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
st 27.04.2016 18:17




0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka