PUNKOVÝ FESTIVAL PŘISPĚJE NA POMOC ONKOLOGII

Ve stříbrské Besedě se v sobotu uskutečnil festival punkových kapel, který pořadatelé připravili ve prospěch motolské nemocnice. Více objasnil Lukáš Smetana z Únehlí. „Jde o 4. ročník akce, i když koncerty jsme pořádali i dříve. Tento festival podpoří pražskou motolskou onkologii v rámci Rakovina tour. Těchto akcí je vlastně po republice více a všechny jdou na podporu této léčby. Pro vystupující kapely to znamená, že nehrají za obvyklý honorář, víceméně spíše jen za cestovné. Dnes nám si


Ve stříbrské Besedě se v sobotu uskutečnil festival punkových kapel, který pořadatelé připravili ve prospěch motolské nemocnice. Více objasnil Lukáš Smetana z Únehlí. „Jde o 4. ročník akce, i když koncerty jsme pořádali i dříve. Tento festival podpoří pražskou motolskou onkologii v rámci Rakovina tour. Těchto akcí je vlastně po republice více a všechny jdou na podporu této léčby. Pro vystupující kapely to znamená, že nehrají za obvyklý honorář, víceméně spíše jen za cestovné. Dnes nám sice jedna kapela z důvodu úrazu muzikanta odpadla, ale i tak je tu už skoro 150 účastníků,“ řekl Smetana.
Přijela také kapela N.V.Ú. „Jsem z různých míst a jako kapela se vždy musíme někde sjet. Tuto akci rádi podpoříme, peníze jdou za dobrým účelem. A navíc tu mají pěkná děvčata a viděli jsme i opravené náměstí,“ řekl člen kapely Štěpán Málek z Holic.
Stříbrských se na akci sešlo jen málo, mezi nimi byla i Veronika Vaňková. „Já myslím, že je to super akce a lidé asi rádi vstupné zaplatí, když vědí, kam přesně ty peníze ze vstupu půjdou. Proto jsem přišla,“ řekla posluchačka.
MarS



 


The post PUNKOVÝ FESTIVAL PŘISPĚJE NA POMOC ONKOLOGII appeared first on Martina Sihelská.

Fotogalerie
Autor: Martina Sihelská Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 30.11.2015 10:51




3 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka