U KOMÍNA ZPÍVALI A TANČILI S KLUBÍČKEM

U Komína, tak se jmenuje restaurace s malým sálem, kde se v sobotu sešli příznivci hudební sestavy Klubíčko. Desítky zájemců si je rády poslechly u piva, ale také se daly i do tance. Svým hlasem zaujala i mladá zpěvačka Martina Zušťáková. „Lidé se občas ptali, proč, když máme ještě jednu místnost, proč nepozveme nějakou muziku. A tak jsem to zkusila, Klubíčko je dobrá kapela a návštěvníky přitáhla. Hraje pěkně,“ řekla Klára Šebová. Poslechnout si živou hudbu a popovídat si s...


U Komína, tak se jmenuje restaurace s malým sálem, kde se v sobotu sešli příznivci hudební sestavy Klubíčko. Desítky zájemců si je rády poslechly u piva, ale také se daly i do tance. Svým hlasem zaujala i mladá zpěvačka Martina Zušťáková. „Lidé se občas ptali, proč, když máme ještě jednu místnost, proč nepozveme nějakou muziku. A tak jsem to zkusila, Klubíčko je dobrá kapela a návštěvníky přitáhla. Hraje pěkně,“ řekla Klára Šebová.

Poslechnout si živou hudbu a popovídat si s přáteli přišel i Zdeněk Dvořák ze Stříbra. „No, Klubíčko je parádní muzika, několikrát jsem už na nich byl, dokonce i v okolních vesnicích. Občas sem zajdu i v jiné dny, oni tu mají hezkou a milou obsluhu,“ usmíval se Dvořák na mladé servírky.

MarS





The post U KOMÍNA ZPÍVALI A TANČILI S KLUBÍČKEM appeared first on Martina Sihelská.

Autor: Martina Sihelská Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 25.01.2016 08:12




0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka