Umíme čistit všechny podlahové krytiny

Vyčistili jsme dřevěnou podlaha skleníku DEPO2015. A nyní už zase můžete vyrazit na výstavu.

Cílená propagace v Plzni

Poradíme si se všemi povrchy

Zašlé šatny, umývárny a toalety, neudržované podlahy, kuchyně pokryté mastnou špínou… S tím se setkává každá společnost, která řeší úpravy letitých, či dlouho nepoužívaných provozů. Úklidová firma PRESTO je na odolnou špínu připravena a vybavena – moderními čisticími stroji i řadou speciálních chemických prostředků, které dokážou odstranit každý druh znečištění. Specialitou společnosti je čištění lin, kdy se nejdříve omyjí nečistoty a odstraní staré impregnace. Poté následuje nanesení nové vrstvy impregnačního přípravku a finální vyleštění kotoučovým strojem. Vzhled takto ošetřených lin je fantastický.

Dokážeme uklidit i jednorázově

Potřebujete uklidit po večírku nebo naopak připravit domácnost na oslavu vánočních svátků, ale nechce se vám do úklidu nebo ho z nějakého důvodu nestihnete. My vám pomůžeme doma i ve firmě!

Jednorázově uklidíme veškeré vnitřní i venkovní prostory všech objektů, domů a bytů. Vyčistíme opláštění a prosklení budov, umyjeme okna, vyčistíme koberce. Při jednorázovém úklidu používáme moderní a výkonné profesionální úklidové stroje a pouze certifikované čistící prostředky šetrné k životnímu prostředí. 

Zajistíme vám pravidelný úklid domácnosti nebo firmy

Váš časový harmonogram je plný a nestíháte doma uklízet, žehlit a prát? Uděláme to za vás! 

Je složité najít spolehlivou uklízečku, která bude ve firmě udržovat pořádek a čistotu? 

Využijte pravidelného úklidu od nás a my zajistíme vše potřebné – čištění podlahových krytin, dezinfekci sociálního zařízení, utírání prachu na všech volně dostupných plochách, likvidaci odpadu atd. Samozřejmě doplníme hygienický materiál a zabezpečíme kompletní servis provozu vaší firemní kuchyňky, včetně mytí nádobí. Rádi se postaráme i o mytí oken, dveří a dalších prosklených ploch. Na přání převezmeme péči i o všechny pokojové rostliny.

Máte zájem o úklidové služby?

Kontaktujte plzeňskou úklidovou firmu ÚKLID PRESTO:

ÚKLID PRESTO, S.R.O.

Šikmá 214/8

Plzeň 318 00

mobil: +420 724 055 081

e-mail: info@uklidpresto.cz

web: www.uklidpresto.cz

FACEBOOK: Přidejte se k nám!

Autor: ÚKLID PRESTO, S.R.O. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka