Potřebujete generální úklid SVJ nebo úklid domácnosti? Máme pro Vás řešení!

Úklidová firma ÚKLID PRESTO Vám zajistí úklid domácnosti jednorázově ale i pravidelně. Také Vám může ale nabídnout úklid SVJ nebo úklid ozonem. Tak neváhejte a objednávejte služby právě od této spolehlivé firmy z Plzeňska!

Jarní servisní akce AUTO CB

Ať už bydlíte v bytě nebo v domě a nebaví vás dělat velký jarní úklid, nechte to na firmě ÚKLID PRESTO. Ta se postará také třeba o vaši firmu či kancelář, ale poradí si i se skladem nebo generálním úklidem pro SVJ. Plzeňská firma ÚKLID PRESTO s.r.o. ke své práci využívá moderní úklidovou techniku s kvalitní úklidovou chemií, proto je perfektní výsledek vždy zaručen. Firma provádí jednorázové i pravidelné úklidy bytů, domů, výrobních provozů a zázemí, úřadů, administrativních objektů, kanceláří a společných prostorů domů (SVJ).

O společnosti ÚKLID PRESTO

Úklid PRESTO s.r.o. je úklidová firma s dlouholetou tradicí, která poskytuje v celém západočeském regionu profesionální úklidové služby. Nabízí jednorázové i pravidelné úklidy. Umožňuje vytvořit individuální na míru sestavený úklidový plán s vyhovujícím rozsahem a četností vykonávaných prací. Výsledné práce jsou kontrolovány odpovědnou osobou. 

Image titlÚklid Prestoe

PRAVIDELNÝ ÚKLID

  • společných prostorů domů (SVJ)

  • výrobních provozů a zázemí

  • firem

  • úřadů

  • administrativních objektů

  • domů

  • kanceláří

  • úklid domácnosti

Pokud přemýšlíte nad pravidelným nebo jdnorázovým úklidem domácnosti, ÚKLID PRESTO vám zajistí kvalitní a rychlý úklid přesně podle vašich potřeb. Rychlá a snadná domluva je nejedno plus! 

Nechte si vytvořit cenovou nabídku

Pokud máte zájem o vytvoření cenové nabídky, kontaktujte firmu a využijte nezávazné konzultace. Díky tomu získáte cenovou nabídku přesně odpovídající velikosti prostorů a prováděných služeb. V případě, že jste rozhodnuti pro okamžité objednání jednorázového nebo pravidelného úklidu, využijte rychlé poptávky

Komu by se nelíbilo mít doma neustále čisto a bez práce? Kontaktujte firmu ÚKLID PRESTO a šetřete svůj čas!


ÚKLID-PRESTO, s. r. o.


Mobil: +420 724 055 081
E-mail: info@uklidpresto.cz
Web: www.uklidpresto.cz

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka