V AULE BYL VÁNOČNÍ KONCERT

Více, jak dvě stovky posluchačů se v pondělí večer vměstnalo do auly stříbrského gymnázia, kde se konal Vánoční koncert žáků ZUŠ Stříbro.  Obecenstvu se postupně představilo na sedm desítek účinkujících, kteří po následujících 135 minut zahráli a předali 36 hudebních dárků. „Účastníci vyslechli malé muzikanty z přípravky, Flétničky ze Stříbra, řadu komorních souborů dechových nástrojů dřevěných, také úplně nově vzniklý soubor houslí, fléten, zpěvu (přibude baskytara) SKUNAFOR (skupina ma

Cílená propagace v Plzni


Více, jak dvě stovky posluchačů se v pondělí večer vměstnalo do auly stříbrského gymnázia, kde se konal Vánoční koncert žáků ZUŠ Stříbro.  Obecenstvu se postupně představilo na sedm desítek účinkujících, kteří po následujících 135 minut zahráli a předali 36 hudebních dárků. „Účastníci vyslechli malé muzikanty z přípravky, Flétničky ze Stříbra, řadu komorních souborů dechových nástrojů dřevěných, také úplně nově vzniklý soubor houslí, fléten, zpěvu (přibude baskytara) SKUNAFOR (skupina malých forem).  Děti hrály na klavír, housle, zobcovou a příčnou flétnu, klarinet, saxofon, představili se vynikající žáci pěveckého oddělení sólově i v komorním zpěvu,“ uvedl ředitel ZUŠ Stříbro František Kratochvíl.


Koncert tradičně ukončilo komorní trio VAJANTHE (trubka, saxofon a tuba). Mezi hosty nechyběl starosta města Stříbra pan Karel Lukeš, místostarosta pan Martin Záhoř a také ředitel gymnázia pan Milan Deredimos.


Foto: Monika Šavlová





 


The post V AULE BYL VÁNOČNÍ KONCERT appeared first on Martina Sihelská.

Autor: Martina Sihelská Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
st 23.12.2015 10:09




0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka