V MUZEU JE VÝSTAVA KRESEB A FOTOGRAFIÍ

Městské muzeum Stříbro hostí od pátku výstavu kreseb Elen Kudrové a fotografií Vladislava Vítka. Zahájení zpříjemnilo vystoupení žáků ZUŠ Stříbro, návštěvníci pak v klidu prohlíželi vystavené výtvory. „Překvapila mě tvorba Elen Kudrové, ač jde o kresby, měl jsem nejdříve dojem, že jsou to fotografie. Muselo jí to dát hodně práce, to snad dělala tečku po tečce a je to dokonalé. I druhý autor Vladislav Vítek  mě zaujal. Snímky krásných děvčat a žen, porůznu oděných upoutají a já tam vidím



Městské muzeum Stříbro hostí od pátku výstavu kreseb Elen Kudrové a fotografií Vladislava Vítka. Zahájení zpříjemnilo vystoupení žáků ZUŠ Stříbro, návštěvníci pak v klidu prohlíželi vystavené výtvory. „Překvapila mě tvorba Elen Kudrové, ač jde o kresby, měl jsem nejdříve dojem, že jsou to fotografie. Muselo jí to dát hodně práce, to snad dělala tečku po tečce a je to dokonalé. I druhý autor Vladislav Vítek  mě zaujal. Snímky krásných děvčat a žen, porůznu oděných upoutají a já tam vidím i jasnou inspiraci díly Tarase Kuščynského,“ uvedl návštěvník výstavy a fotograf Laco Kajaba.
Výstava bude k vidění do 2. prosince v provozní době stříbrského muzea:
po:  zavřeno
út – pá:  9 -12 hod, 13 – 16 hod.
so – ne:  zavřeno     
Když byste měli chuť , v sobotu a v neděli přijeďte do černošínského muzea, máme od 10 do 16 hodin. Nyní hostíme výstavu fotografií Českého lesa od Antonína Hříbala až do 20.11. Navíc můžete vidět stálou expozici a kostel sv. Jiří. Bez vstupného!
MarS
Foto: Laco Kajaba

 
The post V MUZEU JE VÝSTAVA KRESEB A FOTOGRAFIÍ appeared first on Martina Sihelská.

Autor: Martina Sihelská Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 07.11.2016 08:49




0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka